PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمپ دربی @ جلدچهارم $$

صفحه ها : 1 2 [3] 4

GOLL
07-21-2012, 23:45
از لحاظ وقت که وقت برنامه که خوبه اما با عزیزان بچه های بالا صحبت میکنیم تا وقت برنامه رو زیاد کنن .
شما چون نه تشنه میشی نه گشنه پس باید دو روز رو بدون سحری و افطار روزه بگیری ki::
اگه بازم گشنه و تشنه نشدی روز سوم رو هم هیچی نخور و .... تا وقتی که گشنه و تشنه بشی

اگه بازم گشنه و تشنه نشدی روز سوم رو هم هیچی نخور و .... تا وقتی که گشنه و تشنه بشی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

چي قصد جونمو كردي....

بابا من حالت عادي اش دوساعت هم بدون خوراكي زنده نميمونم
نميدونم چرا اينجوري ميشمlol:-
دوستان با روابط عمومي تماس گرفتم تقاضا كردم تكرار داشته باشه آخه خيلي ها تا 4 ميخوابن برنامه رو نميبينن...حيفه

AlexDelpiero
07-22-2012, 00:08
تو روح همه اونای که بعد من پست دادن ولی به پست من جواب ندادن ! :-ang

دم امیر خان گرم که کارمو راه انداخت ! love::

Abdollah 202
07-22-2012, 00:10

خو من که به شخصه pes بازی نمیکنم و چیزی ازش نمیدونم چجوری بهت کمک کنم ؟:ajibeee:

بقیه رو نمیدونم:mage mishe:

میگم مهدی تو هم اگه سوالی درباره ماه رمضون داری بپرس جواب میدن کارشناسان مجربlagh::

raptor
07-22-2012, 00:13

خب داداش مهدي من فيفا بازي ميكنم،وگرنه يه جواب دندان شكن بهت ميدادم!!!!!chomagh:mage mishe:
راستي من نميفهمم تو چطوري مياي پست ميدي؟!چون هر وقت به كاربران آنلاين نگاه ميكنم،ميبينم،تو داري اونجا رو نگاه ميكني!!!پس كي وقت ميكني تايپ كني؟!!!entezar:::ajibeee::ajibeee:think::

mortezarm
07-22-2012, 00:14
منم اگه بخوام با آزمایشی ها حساب کنم دقیقا میشه 45 ( سال سوم و پیش و پشت کنکوری ) تا
هنوز عقبی حاجی:-shad
عمرا اگه به من برسی ki::

خب دمت گرم تو روی منو سفید کردی
با توجه به سنت حالا حالا فرصت داری به رکورد خودت بیفزایی

اولای مهر قراره خوش بگذره ها!!!
نه بابا اینا همش حاشیس کدوم خوش گذرونی:nishkhand:

GOLL
07-22-2012, 00:14
خوب مهدي من چيزي نفهميدم كه جواب بدم !!! بازيه هنگ كرد ه يا سيستمت؟تازه امير كيه:mage mishe:كدومشون

AlexDelpiero
07-22-2012, 00:24
خب یه کلمه می نوشتین ما بلد نیستیم ! هی من چشای باباقوریمو نچرخونم تو کلمات مزخرفتون که آیا طرف جواب داده یا نه ! lagh::

میگم مهدی تو هم اگه سوالی درباره ماه رمضون داری بپرس جواب میدن کارشناسان مجربlagh::
حاج آقا مسئلتن ! ماه رمضون باگ نداره ؟!!! من هیچ مرگم " از نظر فیزیکی " نیست ! مسافرت هم نمیخوام برم ! چجوری روزه نگیرم و گناه هم گردنم نیفته ! entezar::

راستي من نميفهمم تو چطوري مياي پست ميدي؟!چون هر وقت به كاربران آنلاين نگاه ميكنم،ميبينم،تو داري اونجا رو نگاه ميكني!!!پس كي وقت ميكني تايپ كني؟!!!entezar:::ajibeee::ajibeee:think::
من میام توی کمپ ! اگر تو اون لحظه که من تو کمپ هستم و دارم تایپ می کنم " کاربران آنلاین " رفرش شد ؛ خب نشون میده من دارم چه غلطی می کنم اینجا ! والا رو همون میمونه !

تازه امير كيه:mage mishe:كدومشون
amir-97 roz::

raptor
07-22-2012, 00:37
خب یه کلمه می نوشتین ما بلد نیستیم ! هی من چشای باباقوریمو نچرخونم تو کلمات مزخرفتون که آیا طرف جواب داده یا نه ! lagh::

حاج آقا مسئلتن ! ماه رمضون باگ نداره ؟!!! من هیچ مرگم " از نظر فیزیکی " نیست ! مسافرت هم نمیخوام برم ! چجوری روزه نگیرم و گناه هم گردنم نیفته ! entezar::

من میام توی کمپ ! اگر تو اون لحظه که من تو کمپ هستم و دارم تایپ می کنم " کاربران آنلاین " رفرش شد ؛ خب نشون میده من دارم چه غلطی می کنم اینجا ! والا رو همون میمونه !

حالا چرا عصبي ميشي.....om::به كنترل اعصابت مسلسل باش!:fek konam::mage mishe:

mortezarm
07-22-2012, 00:56

اول بگم منم شده سوال بپرسم دوستان دایورت کردن ..........پس میبینی فقظ شامل تو نمیشه
در مورد روزه هم تو میتونی کله گنجشگی بگیری یا اگه اونم سختت بعد از ساعت 10 تا اذان ظهر چیزی نخوری
ولی من کلا با معادلش مشکل دارم
اگه راه حل پیدا کردی به منم بگو منم دچار مشکل تو میباشم hhhbbb:hehee:

R.BAGGIO.10
07-22-2012, 01:41

7 roz::

اول بگم منم شده سوال بپرسم دوستان دایورت کردن ..........پس میبینی فقظ شامل تو نمیشه
در مورد روزه هم تو میتونی کله گنجشگی بگیری یا اگه اونم سختت بعد از ساعت 10 تا اذان ظهر چیزی نخوری
ولی من کلا با معادلش مشکل دارم
اگه راه حل پیدا کردی به منم بگو منم دچار مشکل تو میباشم hhhbbb:hehee:
بسم الله الرحمن الرحیم
تفضلو
اصولا مهدی هیچ مسئله ای در هستی غیر قابل حل نیست پس بذار بگم عزیزم میخوای گناه نکنیki::
آقا وار میری یه بلیط مشهد میگیری قبلشم هماهنگ میکنی منم بگیرم:hehee:با هم میریم زیارت امام رضا اینجوری هر دومون بدون گناه روزه نمیگیریمdallliii
مسئله بعدی لطفا:nishkhand:
مسائل شرعی با احمدرضاki::
ویرایش مرتضی تو هم میای تعارف نکن:jeddiiiii:

mortezarm
07-22-2012, 01:52
بسم الله الرحمن الرحیم
تفضلو
اصولا مهدی هیچ مسئله ای در هستی غیر قابل حل نیست پس بذار بگم عزیزم میخوای گناه نکنیki::
آقا وار میری یه بلیط مشهد میگیری قبلشم هماهنگ میکنی منم بگیرم:hehee:با هم میریم زیارت امام رضا اینجوری هر دومون بدون گناه روزه نمیگیریمdallliii
مسئله بعدی لطفا:nishkhand:
مسائل شرعی با احمدرضاki::
ویرایش مرتضی تو هم میای تعارف نکن:jeddiiiii:
والا از اونجایی که من از مهر احتمال خیلی خیلی بالا 2 سال ساکن مشهد میشم واسم زیاد باحال نیس
اگه میاید بریم جنگل شمال یکم هوا بخوریم یا همون اصفهان یا بریم یه جای با حاله دیگه
بقیه رو پایه تشریف دارم

R.BAGGIO.10
07-22-2012, 01:56
والا از اونجایی که من از مهر احتمال خیلی خیلی بالا 2 سال ساکن مشهد میشم واسم زیاد باحال نیس
اگه میاید بریم جنگل شمال یکم هوا بخوریم یا همون اصفهان یا بریم یه جای با حاله دیگه
بقیه رو پایه تشریف دارم
اصفهان باشه پارتی بازی میشه:nishkhand:
بریم کردستان هواشم خوبه :hehee:
عبدالله رو هم میبریم مترجم کردیlol:-

amir-97
07-22-2012, 01:57
بقیه رو پایه تشریف دارم

آقا میخواین بیاین شمال بیاین رامسر
بهترین طبیعت بهترین مکانها
تازه مرتضی هم اینجا اومده
پ.ن:الان بقیه با خودشون میگن این یارو چه قدر خود شیرینه

mortezarm
07-22-2012, 02:03
اصفهان باشه پارتی بازی میشه:nishkhand:
بریم کردستان هواشم خوبه :hehee:
عبدالله رو هم میبریم مترجم کردیlol:-
بریم اقا پایه ام هر چند تازگیا رفتم اما کلا باحاله
ولی من دلم اصفهان شیراز میخواد
شیراز که خیلی گرمه میمونه اصفی

پ.ن:الان بقیه با خودشون میگن این یارو چه قدر خود شیرینه
نه امیر جون راضی به زحمت نیستیم
تازگیا مهمون شما بودیم
شما هم که ته مهمون نوازی هی نیومدی یه دید بزنی مارو:nishkhand:
شوخی میکنم امیر تعارف زیاد کرد اما از راه دور
اما چند ماه پیش رفتیم اصفهان احمد تا دید من رفتم سریع رفت کوه که گوشیشم انتن نده
این همون مصداق سربه کوه گذاشتنه(البته اصلش بیابونه)
این نشون میده احمد یه اصفهانی اصیله واقعا افرین

icon
07-22-2012, 02:16
آقا بیا گنبد کاووس یک روز در میون بارونه ولی سرد ترین نقطه ی ایران اردبیله آدم توش یخ میزنه بعضی ها تو تابستون کاپشن داشتن

R.BAGGIO.10
07-22-2012, 02:18
بریم اقا پایه ام هر چند تازگیا رفتم اما کلا باحاله
ولی من دلم اصفهان شیراز میخواد
شیراز که خیلی گرمه میمونه اصفی

نه امیر جون راضی به زحمت نیستیم
تازگیا مهمون شما بودیم
شما هم که ته مهمون نوازی هی نیومدی یه دید بزنی مارو:nishkhand:
شوخی میکنم امیر تعارف زیاد کرد اما از راه دور
اما چند ماه پیش رفتیم اصفهان احمد تا دید من رفتم سریع رفت کوه که گوشیشم انتن نده
این همون مصداق سربه کوه گذاشتنه(البته اصلش بیابونه)
این نشون میده احمد یه اصفهانی اصیله واقعا افرین
کلا من از هوای شرجی متنفرم:ogh: برا همین شرمنده امیر نمیایم رامسرlol:-
بی ادب خدایی اصلا نگفت من اصفهانم گفته بود که میرفتم استقبالش
اصلا بیخیال منو مسئله شرعیو ربط ندید به یه چیز دیگه مهدی داشتیم میگفتیم مسئله بعدی:hehee:

레자
07-22-2012, 12:43
اولا از حجت الاسلام والمسلمین ها میخوام که به صدا و سیما بگن وقت برنامتونو زیاد کنین و پیام بازرگانیو کم دوما اسم برنامتونو تغییر بدین به (دربی در سمت خدا)

GOLL
07-22-2012, 13:18
من میام توی کمپ ! اگر تو اون لحظه که من تو کمپ هستم و دارم تایپ می کنم " کاربران آنلاین " رفرش شد ؛ خب نشون میده من دارم چه غلطی می کنم اینجا ! والا رو همون میمونه ! آره منم ديدم شيش ساعت داشت ص آنلاين رو نيگا ميكرد!
حالا خوبه امير بودheee::نه...
راحت روزه نگير گناهش هم با منheee::

تازه مرتضی هم اینجا اومده من موافقم ،نشد كردستان هم هواش خوبه عين شمال:hehee:

nobody11
07-22-2012, 15:04
برادران مومن و خواهران مومنه!

چه قد حرف ميزنيد مثلا شماها روزه ايد و جون تايپ كردن دارين؟dallliii
من كه تو ماه رمضون همش تو خونه خفتم(خفته ام)heee::

آقا من از فردا تمرينام شروع ميشه!ولي تمرين اختصاصي هام ساعتش دست خودمه به نظرتون صبح خيلي زود برم سر تمرين(كه سحري خوردم و كلي انرژي دارم) يا بزارم عصر برم كه بلافاصله بعد تمرينم افطار كنم؟؟
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم....:toop:
سازمان حمايت از بيماري هاي عامki::

Abdollah 202
07-22-2012, 15:35

آقا من از فردا تمرينام شروع ميشه!ولي تمرين اختصاصي هام ساعتش دست خودمه به نظرتون صبح خيلي زود برم سر تمرين(كه سحري خوردم و كلي انرژي دارم) يا بزارم عصر برم كه بلافاصله بعد تمرينم افطار كنم؟؟

خیلی ممنونم از شما بینده گرامی که برنامه ما رو انتخاب کردید

اول شما بگین که تمرینتون چن ساعت طول میکشه تا راهنماییتون کنم؟ki::

R.BAGGIO.10
07-22-2012, 16:49
اولا از حجت الاسلام والمسلمین ها میخوام که به صدا و سیما بگن وقت برنامتونو زیاد کنین و پیام بازرگانیو کم دوما اسم برنامتونو تغییر بدین به (دربی در سمت خدا)
اولا از حاج آقا مهدی تشکر میکنم که از فن بسیار زیبای سانسورینگ در ویرایش پست این برادر مومنه استفاده کردهheee::
بله اسم برنامه قابل تعییرهheee::دوما پول ما از همین تبالیغ در میاد heee::پس نمیشه تغییرش دادlol:-

pooyan_wenger
07-22-2012, 17:03
اولا از حاج آقا مهدی تشکر میکنم که از فن بسیار زیبای سانسورینگ در ویرایش پست این برادر مومنه استفاده کردهheee::
بله اسم برنامه قابل تعییرهheee::دوما پول ما از همین تبالیغ در میاد heee::پس نمیشه تغییرش دادlol:-

دوست داری ویرایش؟؟؟

chomaghchomagh

nobody11
07-22-2012, 18:01
خیلی ممنونم از شما بینده گرامی که برنامه ما رو انتخاب کردید

اول شما بگین که تمرینتون چن ساعت طول میکشه تا راهنماییتون کنم؟ki::
چرا خودتونو تحويل ميگيريد اينجا فقط كانال شما ميگيره مام مجبوريم تحملتون كنيم....heee::
عرضم به خدمتون كه در حالت عادي 2 تا 3 ساعت ولي تو ماه رمضون 1 تا 1/5 ساعت بيشتر فك نكنم بشه آقاي مشاورر:hehee:

amir-97
07-22-2012, 18:06
چرا خودتونو تحويل ميگيريد اينجا فقط كانال شما ميگيره مام مجبوريم تحملتون كنيم....heee::
عرضم به خدمتون كه در حالت عادي 2 تا 3 ساعت ولي تو ماه رمضون 1 تا 1/5 ساعت بيشتر فك نكنم بشه آقاي مشاورر:hehee:

به نظر بنده که یکی از کارشناسای برنامه هستمheee::
دم افطار بهتره
چون احتماله تشنه شدن زیاده
یه جوری تمرین کن که تمرینت 15-10 قبله اذون تموم شه

레자
07-22-2012, 19:33
اره مهدی جون هم به تقلید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر سانسورینگ سریالهای خارجی از جمله (کره ای) این کار خداپسندانه رو انجام دادن

ببینین عبد الله رسول مهدی هر کی که میتونه کمکم کنه دل و رودم داره از حلقم میریزه بیرون روزه ام نمیتونم دروغ که بگم تو رو خدا درکم کنین نمیخوام به خلق خدا تکیه کنم ولی جون هر کی رو دوست دارین یه کمکی بهم بکنین من خیلی ادم احساسی هستم یعنی بخواین نخواین همین جوریم حالا یه * * * خوردم قسمت اخر سریال افسانه دونگگ رو دانلود کردم با زبان اصلی و زیرنویس فارسی قسمت 60 (اخر رو )دیدم اخرش که تموم شد داشتم از قصه سکته میکردم الانم که میگم گریم میگیره جون هر کی دوست دارین یه کمکی بهم بکنین که فراموشش کنم میدونم که باید یه مدت از روش بگذره ولی طبق بر رسی هایی که از روی تقویم در اوردم 12اذر ماه قسمت اخریو که امروز دیدم میده از شبکه سه نمیشه کمکی بکنین یا چیزی بگین که به خودم تلقین کنم و فراموشش کنم حالا گفتم به خاطر 5ماه نمیشه فراموش کنم یه کاری بشه بکنم که دیگه غصه نخورم با اون موزیکی که برنامه داره ادم اون لحظه اخر فیلم 1000بار میمیره و زنده میشه

من از خدا خواستم و امید وارم به وسیله ی بنده هاش(شماها)کمکم کنه

راستی این موضوع رو کاملا جدا از متن بالا بگیرین و بهش اصلا (به این دو سه خط اخر)پاسخ ندین لطفا

میخواستم بگم قسمت اخر که واقعا به طرز گزیه اوری تموم میشه پادشاه و شخصیت اصلی داستان همدیگر رو بغل میکنن و در همون حالت تیتراژ پایان میده حالا با توجه به بحث سانسورینگ اون رو چی کار میکنن؟(خدا میدونه)
همه ی این ها به خاطر قوانین وزارت فرهنگ کشور خودمونه همش همش همش!!!

منتظر پاسختون به متن بالا هستم لطفا کمکم کنین که دارم دغ مرگ میشم!om::om::om::tazim::tazim::

روزه از یه طرف فشار میاره غصه اون هم از یه طرف مثل ازبک ها و عثمانی ها که از شرق و غرب به شاه اسماعیل بد بخت فشار میاوردنheee::heee:::hehee::hehee::hehee:

صد بارم که شده میگم دارم دیوونه میشم به خدا یه کاری بکنین
واااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی!!!!!!!!!!!

ALEX-ss
07-22-2012, 19:50
om::سلام بر اهالی دربی یه سلام ویِه هم به حاجی منبری های دربی

دیروز یه سوتی خفنی دادم داشت به قیمت جونم و شاید کارتن خواب شدنم تموم می شد .:gerye: دیروز رفتم خرید از مغازه بوقققققققققققق کلی خرید شخصی کردم بعد موقع حساب کتاب شد و گفتم داداش دستگاه کارت خوان داری گفت دارم اما وصل نیست گفتم خسته نباشی .گفت بیا بریم مغازه بغلی (عمده فروشی دخانیات ) اون جا کارت بکش گفتم باشه بریم .خلاصه کارمون تموم شد و برگشتم خونه..... محتویات جیبم رو روی میز گذاشتم .... رسید خریدهامم قاطیشون بود .... پدر عزیز من چشمش افتاد به رسید خریدم ... برش داشت و دیدم چشماش گرد شد و چپ چپ نگاه میکنه chomagh...... منم سکته رو زدم گفتم چیه باووووووووووو گفت پدر سوخته ...... این چیه گفتم رسید دیگه گفت بالاش و بخون ........ هی وای من نوشته بود پخش سیگار اخوان من و میگه ..... گفت تو 60 هزار تومن سیگار واسه کی خریدی..... هیچی بقیه اش بد آموزی داره:hehee:chomaghchomagh فقط دیشب فر خوردم و پیچیدم خونه آبجیم..... اگر نرفته بودم و می خواستم پدر عزیز و توجیه کنم که جریان چیه الان به 2قسمت مساوی تقسیم شده بودم :gerye:

Abdollah 202
07-22-2012, 19:50

باسلام
خب با توجه به این که تمرین شما 1 تا 1/5 ساعت طول میکشه به نظر اینجانب شما یک روز (فردا ) قبل افطار تمرین کن اگه دیدی قشنگ نمیتونی تمرین کنی از روز بعد صبح تمرین کن .

به نظر بنده که یکی از کارشناسای برنامه هستمheee::
دم افطار بهتره
چون احتماله تشنه شدن زیاده
یه جوری تمرین کن که تمرینت 15-10 قبله اذون تموم شه

بله ایشون هم کارشناس جدیدمون هستن ki::

اره مهدی جون هم به تقلید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر سانسورینگ سریالهای خارجی از جمله (کره ای) این کار خداپسندانه رو انجام دادن

ببینین عبد الله رسول مهدی هر کی که میتونه کمکم کنه دل و رودم داره از حلقم میریزه بیرون روزه ام نمیتونم دروغ که بگم تو رو خدا درکم کنین نمیخوام به خلق خدا تکیه کنم ولی جون هر کی رو دوست دارین یه کمکی بهم بکنین من خیلی ادم احساسی هستم یعنی بخواین نخواین همین جوریم حالا یه * * * خوردم قسمت اخر سریال افسانه دونگگ رو دانلود کردم با زبان اصلی و زیرنویس فارسی قسمت 60 (اخر رو )دیدم اخرش که تموم شد داشتم از قصه سکته میکردم الانم که میگم گریم میگیره جون هر کی دوست دارین یه کمکی بهم بکنین که فراموشش کنم میدونم که باید یه مدت از روش بگذره ولی طبق بر رسی هایی که از روی تقویم در اوردم 12اذر ماه قسمت اخریو که امروز دیدم میده از شبکه سه نمیشه کمکی بکنین یا چیزی بگین که به خودم تلقین کنم و فراموشش کنم حالا گفتم به خاطر 5ماه نمیشه فراموش کنم یه کاری بشه بکنم که دیگه غصه نخورم با اون موزیکی که برنامه داره ادم اون لحظه اخر فیلم 1000بار میمیره و زنده میشه

من از خدا خواستم و امید وارم به وسیله ی بنده هاش(شماها)کمکم کنه

به نظر من باید فراموشش کنیki::
خب اشتباهی که شما کردی این بوده که رفتی تا قسمت اخر نگاه کردی ( اونم بدون سانسور :khandeeeee bahal: ) که نمیشه کاریش کرد و باید تا اذر ماه دوام بیاری ki::
اما خب میتونی اون موقع هایی که تلوزیون برنامه رو پخش میکنه بری پارک تفریحki::

خب بینندگان محترم کم کم داریم به قسمت های اخر برنامه نزدیک میشیم :sooot:

GOLL
07-22-2012, 21:05
بچه كي اول قسمت آخر فيلم ها رو ميبينه كه تو سه سوت رفتي دانلودش كردي.....
من كه ترجيح ميدم به جاي سريال كره اي تلوزيون رو خاموش ببينم!entezar::به چه انگيزه اي دانلود كردي؟
اشكال نداره برو دوتا فيلمه اكشن و جنگي و خفن ببين يادت ميره اصلن هشدار نگاه كن نميدونم كجا پخش ميكنه الان اما يكي از استانيها رو آنتن بردهlol:-

در ج امير حسين:
يه ملته روزه دار دارن فوتبال بازي ميكنن تازه 3و4 عصر! يكيش نميگه چيكار كنيم....:nishkhand:
به نظر منم قبل از افطار بهتربين موقع اس
چون صبح تمرينه 3 ساعتي داشته باشي تا عصر حتي خوابت هم نميبره كلا بيچاره ميشه
برا تغذيه هم موقع سحري تا ميتونه ميوه بخور ،سبزيجات ،كلا غذاهاي فيبر دار ،موز هم تاثيرش زياده برابري داره با نوشيدني هاي انرژي زايي كه بعد از تمرين مصرف ميشه!
افطار تا سحر هم 1 ليتر آب كافيه بخوري،شام هم بايد مقوي %آهان نوشابه كه اصلا خوب نيست ديگه باخودت...
سحري توپ باشي مشكلي پيش نمياد تضميني%ki::

레자
07-22-2012, 22:03
عزیزا و مردک های چی چی شده اخه خودتونو بزارین جای من اولا گفتم من همینم که هستم عشق فیلم های کره ای دوما مگه میشه که حالا که قسمت اخر رو دیدم و هزارتا سوال تو ذهنم پیش اومده که اون دونگیی چی چی شده چطور شد ملکه بیام و موقع پخشش برم پارک مگه خرم؟
البته خر که هستم که به قول افشین رفتم قسمت اخرو اول دیدم ولی همین انگیزه زیاد بود که منو به چنین کاری واداشت بالاخره امروز نه فردا نمیتونستم یک ماه صب کنم ولی حالا کاری هست که شده لطفا بهم بگین(نگین فراموش کن بگید که)چی رو به خودم تلقین کنم راهش فقط تلقینه ولی چی بگم به خودم واقعا دیونه شدم لطفا لطف کنید و من بدبخت الاغ رو نجات بدین:gerye:heee::

حالا انسان جایز الخطاست یه غلطیه انجام شدهبگید چی کار کنم فیلم های اکشن چرت و پرت هم تسکین نمیده

درضمن شما که میگی سانسورشده اون جومونگ بود که از اولش فیلم 1ساعت و 5دقیقه ای رو سانسور میکردن میشد45دقیقه ولی این سریال رو چند قسمتشو زبان اصلی دیدم چیز مهمی نداشت جز بغل کردن زن با شوهرر و خواهر با برادرش که از 1ساعت و 3دقیقه سانسور شدش میشد 1ساعت و 2دقیقه یه سانسورم تو قسمت های اولش و تیتراژش داره که رقص بانوان دربار هستش!

ولی خواهشا کمکم کنید

Abdollah 202
07-22-2012, 22:29
البته رضا میدونم چه حسی داری
چون خودمم وقتی تلوزیون داشت جومونگ 1 رو پخش میکرد من جومونگ 1 و 2 رو ( بدون سانسور heee:: ) تا قسمت اخرش دیدم و دیگه جومونگ تلوزیون برام جالب نبود . نامردا تو تلوزیون همش داستانشو عوض میکردن

الان من دقیقا نمیدونم بهت چی بگم heee::
خو اگه کسی میتونه بهش کمک کنه بگه دیگه
اما تنها کارم به نظر من اینه که خودتو به نفهمی بزنی ( البته بلا نسبت - فقط یه راه درمانه heee::) و بگی یعنی اخر این فیلم چی میشه و تا اینکه بتونی دونگ یی رو از تلوزیون ببینی

레자
07-22-2012, 22:50
همینطوریش با این کارم ثابت کردم نفهمم ولی خودت باشی میتونی چیزیو که تو ذهنت ثبت شده پاکش کنی؟من حیفم به این اومد که تموم شد گرچه 5ماه دیگه از شبکه سه تموم میشه ولی چون اخرشو دیدم خیلی ناراحت شدم البته ممنونم نظر خوبی دادی جدی میگم ولی نمیدونم چطوری خودمو به نفهمی بزنم ممنونم که درکم میکنی

레자
07-22-2012, 23:00
لطفا این پست رو با بالایی قاطی نکنین

یک اسکرین شات از قسمت اخر تهیه ی خودم

چون اتوماتیک میگرفت یه فایل 3مگابایتی رو هم اپ کردم که حدود 50عکس زیبا و منتخب از قسمت اخرش هست :gerye::gerye::gerye:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]
حجم 50عکس (2/42صدم مگابایت)

دانلود کنید لطفا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

raptor
07-22-2012, 23:06

-سلام داداش...اگه بخواي حرفه‌اي تمرين كني،بهترين وقت براش بعد از يه افطار كم حجم و پر انرژيه...
-بچه‌هايه ما دارن خودشونو واسه ليگ رمضان و مسابقات كشوري آماده ميكنن كه شرح كلي برنامشون اينطوريه:
-نرمش و تمرينات كششي 7:45 تا 8:30 وبعدش تمرينات اصلي از 9:45 تا 11:15 و البته خواب، قبل از ساعت دوازده.....
-البته من چون به خاطر مشكلات وزنم انصراف دادم،اطالاعات دقيقي از برنامه بچه هامون ندارم،ولي كليات همونجوريه كه گفتم!!اميدوارم به دردت بخوره...:chakerim:

Abdollah 202
07-22-2012, 23:49
خداییش اینم روزه است که ما میگیریم؟
امروز حساب کردم فقط 5 ساعت بیدار بودم و بقیشو خواب بودم

از بعد سحری خوابیدم تا ساعت 12 و باز از ساعت 17 خوابیدم تا ساعت 19:30 [Only Registered And Activated Users Can See Links]

هر جند میدونم شما ها هم دسته کمی از من ندارین

레자
07-23-2012, 00:17
به نظر اصلا و به هیچ وجه نمیشه کاریش کرد ولی هرچی تکرار میکنم 2دقیقه ی اخر قسمت اخر سریالو ارومتر میشم و درکم بالاتر میره اگه بدونین جمعا تو 3روز که دیونه شدم چند تا عکس دارم ازین سریال 300تا حدودا
ولی زمان میخواد بالاخره درست میشه

ممنون از افرادی که به فکرم بودن و کمکم کردن

sina acm
07-23-2012, 00:36
چند خبر کوتاه ازمن : ki:: تاثیر سایت گل روی من

سینا : میخواهم پس فردا بدون سحری روزه بگیرم

سینا : پشت کنکور شوخی میکنید زنده باد دانشگاه ازاد

سینا : امروز 100 تومن نا قابل ازدست دادیم

سینا : در لیگ میمانیم نکونام امد ( چه ربطی داشت نمیدونم )

گزارشگر : خفشو برو بخواب ki::

레자
07-23-2012, 05:12
راستی از مهدی چه خبر به نظرم ...هیچی اصولا من نظری ندارمheee::ki::

ikiusan
07-23-2012, 06:33
عزیزا و مردک های چی چی شده اخه خودتونو بزارین جای من اولا گفتم من همینم که هستم عشق فیلم های کره ای دوما مگه میشه که حالا که قسمت اخر رو دیدم و هزارتا سوال تو ذهنم پیش اومده که اون دونگیی چی چی شده چطور شد ملکه بیام و موقع پخشش برم پارک مگه خرم؟
البته خر که هستم که به قول افشین رفتم قسمت اخرو اول دیدم ولی همین انگیزه زیاد بود که منو به چنین کاری واداشت بالاخره امروز نه فردا نمیتونستم یک ماه صب کنم ولی حالا کاری هست که شده لطفا بهم بگین(نگین فراموش کن بگید که)چی رو به خودم تلقین کنم راهش فقط تلقینه ولی چی بگم به خودم واقعا دیونه شدم لطفا لطف کنید و من بدبخت الاغ رو نجات بدین:gerye:heee::

حالا انسان جایز الخطاست یه غلطیه انجام شدهبگید چی کار کنم فیلم های اکشن چرت و پرت هم تسکین نمیده

درضمن شما که میگی سانسورشده اون جومونگ بود که از اولش فیلم 1ساعت و 5دقیقه ای رو سانسور میکردن میشد45دقیقه ولی این سریال رو چند قسمتشو زبان اصلی دیدم چیز مهمی نداشت جز بغل کردن زن با شوهرر و خواهر با برادرش که از 1ساعت و 3دقیقه سانسور شدش میشد 1ساعت و 2دقیقه یه سانسورم تو قسمت های اولش و تیتراژش داره که رقص بانوان دربار هستش!

ولی خواهشا کمکم کنید
از اول بسین نگاه کن همه رو دان کن ببین انگار ندیدی!!! تلقین هم نمیخواد!!!

خب دمت گرم تو روی منو سفید کردی
با توجه به سنت حالا حالا فرصت داری به رکورد خودت بیفزایی

نه بابا اینا همش حاشیس کدوم خوش گذرونی:nishkhand:
یکی قرار نیست بیاد پیشت مهر؟

레자
07-23-2012, 07:48
خداییش راه باحالی بود حالا دان که نه از همون شبکه نگاه میکنم

حالا یادتون میاد چند وقت پیش یکی عکس داد ناب ناب؟ حتما میپرسین چی بود؟برای منم این افتخار بدست اومد
ببینین

چقدر خلوت!!44هزارکاربر و یه دونه من !!!

king123
07-23-2012, 10:26
یا الله
دو روز اینترنت نداشتیم ببین مردم چقدر سوال داشتن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
الحمدالله حاج آقا های عزیزیمون جواب های شما رو دادن و واسه شما بینندگان عزیز مشکلی نمونده [Only Registered And Activated Users Can See Links]
برای مشاوره سفر رفتن کی گفته اردبیل سرده من بهترین استان برای سفر اردبیلرو پیشنهاد میکنم تو پست بعدی هم عکس های جایی رو که جمعه خودم رفته بودم رو واستون میزارم( دیگه نخواستم مثل بعضیا شرح سفر براتون بنویسم)[Only Registered And Activated Users Can See Links]

راستی از مهدی چه خبر به نظرم ...هیچی اصولا من نظری ندارمheee::ki::
راستی رضا جون منظورت کدوم مهدی هست ؟!ashem:-
من قبل راه اندازی کمپ چهارم گفتم مهدی ها رو تفکیک کنید بدونیم با کدوم مهدی هستین !:hehee:
ولی انگار نه انگار ashem:-:gijjj:
ویرایش : عبدالله روزه تو هم از نظر شرعی قابل قبوله من قبول میکنم مشکلی نیست هر چقدر میخواهی بخواب این روزا خواب هم عبادته ki:::khandeeeee bahal:

레자
07-23-2012, 10:33
منظورم مدیر بود ازین به بعد به اون میگیم مهدی الکس یا مهدی قرمزه مثل کلاه قرمزیki::

R.BAGGIO.10
07-23-2012, 13:08
راستی رضا جون منظورت کدوم مهدی هست ؟!ashem:-
من قبل راه اندازی کمپ چهارم گفتم مهدی ها رو تفکیک کنید بدونیم با کدوم مهدی هستین !:hehee:
ولی انگار نه انگار ashem:-:gijjj:

بله اون مهدیAlexdelpiero بهش بگیم مهدی نجفیki:: این مهدیو که بسیار بچه گلیه میگی مهدی کینگ 123heee::
پ.ن: مرتضی قراره کی مهر بیاد پیشت:hehee: منم میامheee::
به قول یارو محمد هستم یک مسافر این دفعه رو دو نفر حساب کن احمدرضا و محمدیم دو مسافر:khandeeeee bahal:

레자
07-23-2012, 14:42
سلام از اقا مهدی خواهش میکنم ایندفعه رو این مطلب رو انتقال ندند چون مثل لطیفه میمونه و بازدید کمپ زیاده اینجا گذاشتم خواستین تشکر هم نکنین ولی حتما بخونین چون خیلی جالبه

وقتی یک ایرانی نامه انگلیسی مینویسد
اين نامه توسط يکي از کارمندان شرکت نفت در مسجد سليمان خطاب به رئيس خود که امريکائي بوده است در دهه 60 ميلادي نوشته شده است و در آن گلايه مي کند که از زمان انتقال آقائي به نام احمدي چه مشکلاتي براي او پيش آمده است.
جملات قرمز رنگ اصطلاحات فارسي هست که ايشان دقيقاً به انگليسي ترجمه کرده

Dear Mr.Hamilton
I, the undersigned, have worked in the NIOC in Masjed-Soleyman for three years, but since Mr.Ahmadi transfered here everything has changed.I dont know what a wet wood I have sold him that from the very first day he has been pulling the belt to my life With all kinds of cat dancing he has tried to become the eye and the light of Mr.Wilson
He made so much mouse running that finally Mr.Wilson became donkey, and appointed Mr.Ahmadi as his right hand man, and told me to work under his hand
Mr.Wilson promised me that next year he would make me his right hand man, but my eye did not drink water, and I knew that all these were hat play, and he was trying to put a hat on my head I put the seal of silence to my lips and did not say anything. Since that he was just putting watermelon under my arms Knowing that this transfer was only good for his aunt, I started begging him to forget that I ever came to see him and forget my visit altogether. I said you saw camel, you did not see camel... .but he was not getting of the devils donkey.. .what headache shall I give you I am now forced to work in the mail house with bunch of blind, bald, height and half height people. Imagine how much my ass burns
Now Mr.Hamilton, I turn around your head you are my only hope and my back and shelter... I swear you to the 14 innocents please do some work for me....in the resurrection day l'll grasp your skirt!... .I have six head bread eaters I kiss your hand and legs

Your servant

king123
07-23-2012, 19:37
اینم عکسایی که گفته بودم:yes:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
داداش و عمو هستندki::

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به موتور توجه بفرمیوheee::

این دو تا عکس اطراف قوتور سویی در مشکین شهر و استان اردبیل میباشدki::

mortezarm
07-23-2012, 23:37
یکی قرار نیست بیاد پیشت مهر؟
کی من!!!کجا!!!ki::

بله اون مهدیAlexdelpiero heee::
پ.ن: مرتضی قراره کی مهر بیاد پیشت:hehee: منم میامheee::
به قول یارو محمد هستم یک مسافر این دفعه رو دو نفر حساب کن احمدرضا و محمدیم دو مسافر:khandeeeee bahal:
فکرت جای بد نره ها خودیهki::
توام میای زودتر بیا با هم بریم ...بوق
فقط هماهنگ کن خواستی بیای منم مثه تو برم کوه گوشیم انتن نده:hehee:
شوخی کردم تشریف بیارین جمیعا هر کی دیگه هم دوس داره تعارف نکنه بیاد اصلا بیاین خونه ما میتینگ بزاریمheee::فقط انتهاش خودتون میدونیتو بابام شبم کارتن خواب شدین دیگه شرمنده

ikiusan
07-24-2012, 07:39
کی من!!!کجا!!!ki::

فکرت جای بد نره ها خودیهki::
توام میای زودتر بیا با هم بریم ...بوق
فقط هماهنگ کن خواستی بیای منم مثه تو برم کوه گوشیم انتن نده:hehee:
شوخی کردم تشریف بیارین جمیعا هر کی دیگه هم دوس داره تعارف نکنه بیاد اصلا بیاین خونه ما میتینگ بزاریمheee::فقط انتهاش خودتون میدونیتو بابام شبم کارتن خواب شدین دیگه شرمنده
بابت با من!!! من و بابا مرتضی دورانی داشتیم!!! هی یادش بخثیر میرفتیم با هم سئول لوازم صوتی تصویری وارد میکردیم!!!:hehee:
من که توی راهم میخوام بگم رسول و مهدی و عبدالله و احمدرضا و سینا و همه ایتالیاییا هم بیان!!!:hehee::hehee::hehee::hehee:

레자
07-24-2012, 10:59
شاهکار مایکروسافت بالاخره افیس 2013 بعد ازافیس2010 در اومد تبریک میگم میتونید در بخش دانلود نرم افزار های کامپیوتر تا لحظاتی دیگر دانلودش کنید!!!

alexdelpiero_10
07-24-2012, 12:11
بابت با من!!! من و بابا مرتضی دورانی داشتیم!!! هی یادش بخثیر میرفتیم با هم سئول لوازم صوتی تصویری وارد میکردیم!!!:hehee:
من که توی راهم میخوام بگم رسول و مهدی و عبدالله و احمدرضا و سینا و همه ایتالیاییا هم بیان!!!:hehee::hehee::hehee::hehee:

باشه خبر بدین میتینگ ایتالیایی راه میندازیم:hehee:

اصلا ما تعدادمون بیشتر حرف نمیشه ما رو بندازه بیرونheee::

레자
07-24-2012, 13:26
حیف که مجوز استفاده از عکس های متحرک رو بر خلاف خیلی ازانجمن های دیگه برای امضا به رومون بستن وگرنه اینو میذاشتم

ibrahim
07-24-2012, 14:35
صرفا" جهت اطلاع :nishkhand:
«تعداد پست ها در اين قسمت جزو ارسال هاي شما محسوب نمي گردد»
این دوستمون هم میگه نمیشه از عکس متحرک استفاده کرد=خب اینجا اینجوریه دیگه/درضمن امضاتون هم که الان متحرکه!!!!

레자
07-24-2012, 14:45

Abdollah 202
07-24-2012, 15:03
من موندم چرا وقتی بحث امضا میشه یهو ابراهیم پیدا میشه :hehehe:
رضا اون امضات رو عوض کن . این عکس های مستهجن چیه ؟ :hehehe: الان ابراهیم میاد بهت گیر میده ki::

mortezarm
07-24-2012, 15:27
اره بابامم خاطاتشو با تو هی میگه واقعا چه دورانی داشتید
میخوای یکیشو بگم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!ki::

باشه خبر بدین میتینگ ایتالیایی راه میندازیم:hehee:

اصلا ما تعدادمون بیشتر حرف نمیشه ما رو بندازه بیرونheee::
دارین میاین بارسایی هم با خودتون بیارین جنسمون جور بشه
اینجوری بشه تو عملیاتی انتحاری خودمو با شما منفجر میکنم رئالی اسپانیایی ها سایت یه نفسی به راحتی بکشند و دعا گویم باشند:ohum:

레자
07-24-2012, 15:59
موندم چی بگم

واقعا عکس مشکلی نداره مدیران بخش من قصد و غرضی نداشتم فقط میدونید چون تو صفحات قبلم گفته بودم من به این سریال علاقه داشتم و این رو گذاشتم وگرنه فکر خراب تو کلم نبود به نظر من اشکالی نداره

ولی دوست ندارم بیام ببینم بنم کردن یا کلا فرط شدم برا همین پاک نمیکنم از مدیران هم خواهش میکنم پاک نکنن ولی اگه به صلاح دیدتون و با در نظر گرفتن خواسته ام باز هم اصرار به حذفش دارین چشم سه سوت پاکش میکنم

레자
07-24-2012, 16:18
یه ذره فک کردم دیدم میمونه شر میشه متاسفانه مجبور به حذف اون عکس شدم

레자
07-24-2012, 19:23
راه موثر برای بالا رفتن امار تشکر:
سخت نیست فقط اسم انهایی را که بلدند تشکر کنند در پست خود به خوبیت یاد:hapoo::hapoo: کنید مثل همون قضیه ی اقای ابراهیم

Abdollah 202
07-24-2012, 22:39
سلام دوستان
یه سوال

کدوم داستان ترول برای شما اتفاق افتاده ؟

واسه من بعضی وقتا که حجم درس زیاد میشد این اتفاق میفتادki::

شما ها هم بگین تا دور هم بخندیم ....

sina acm
07-25-2012, 00:37
biain to in sit kheyli bahale

mortezarm
07-25-2012, 00:41
سلام دوستان
یه سوال

کدوم داستان ترول برای شما اتفاق افتاده ؟

واسه من بعضی وقتا که حجم درس زیاد میشد این اتفاق میفتادki::

شما ها هم بگین تا دور هم بخندیم ....
عبدالله این مراحلی که گفتی مراحل خبر از داشتن بیماری لاعلاجه که کوبلر راس دسته بندی کرده:hehee:

alexdelpiero_10
07-25-2012, 00:42
biain to in sit kheyli bahale

دمت گرم خیلی سایت پرمحتوایی بود:chakerim:

اینم آدرس بودن $$$$$:balesh:

sina acm
07-25-2012, 00:51
دمت گرم خیلی سایت پرمحتوایی بود:chakerim:

اینم آدرس بودن $$$$$:balesh:

مگه ف.ی.ل.ت.ر.ه

بابا من میخواستم 1 شب کرم بریزم اه

من همش اینترنتم روشن میشه ساکس هم باهاش روشن میشه به خاطر همین نمیدونم کدوم هیتلره

amir-97
07-25-2012, 00:51
این چی بود که گذاشتینentezar::tars::
قلبم اومد تو دهنم
اسپیکرم روشن بود:gerye::shogh:
حیف که ایجا خانواده رد میشه:sooot:
وگرنه . . . . . . .chomagheterza::-

sina acm
07-25-2012, 01:05
قلبم اومد تو دهنم
عیبی نداره :hehehe::hehehe::hehehe:

ترس برا آدرنالین بدن خوبه !!!!!!!!! :ogh:

این حال میده 3 شب صدا تا ته بالا همسایه ها میریزن تو کوچه chomaghchomaghchomagh

raptor
07-25-2012, 01:07
قلبم اومد تو دهنم

خوشبختانه يا متئسفانه،بعد از ديدن 7فصل ماورالطبيعه و 5فصل دكستر،ديگه اينجور صحنه‌ها برام عادي شده!!!entezar::entezar:::ogh:entezar:::mage mishe:

레자
07-25-2012, 05:14
من هنوز نرفتم ولی حدس میزنم کلیپ روح باشه که اخبار شبکه سی ان ان هست فک کنم و یه روح نشون میدن اخرش یه شکلک روح با فریاد زنان میاد تو صفحه اگه اونه باید بگم که بنده اون لحظه 500هزارتا فحش ب----------وق به سازنده کلیپ هدیه کردم

Abdollah 202
07-25-2012, 10:29
عبدالله این مراحلی که گفتی مراحل خبر از داشتن بیماری لاعلاجه که کوبلر راس دسته بندی کرده:hehee:

باز دم تو گرم مرتضی که اینو نقل قول کردی:afarin:

بقیه که اصلا انگار نه انگار :sooot: (یعنی ما رو هیچی حساب نکردن :hehehe::hehehe: )

خیل بی ذوقین :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

خو چرا کسی از ترول چیزی نگفت؟eterza::-

레자
07-25-2012, 10:36
اخه بهت چه بگم ؟هر چی بگم کمه (منظورم:کسی که لینکشو گذاشت) داشتم دانلود میکردم بعد نماز رو میز نشسته بودم همه خواب بودن چراغا هم خواموش بود اسپیکر لپ تاپم هم پریپیوم هست و تا اخر بلند بود اون لینکم کلیک کردم یه گوشه و به مرتب سازی پوشه های درایو هام مشغول بودم چون فرمت لینک اس اف دی بود به نظر یا هرچی خلاصه یه فرمت اجرایی انلاین بود و همزمان دانلود هم میکردم گفتم هنوز خیلی طول میکشه تا باز بشه در حال انجام کارام در درایو ها بود که یکهو صدای بوق چی چی شده رو شنیدم حالا از رو صفحه کلید اف7رو زدم ساکت شد ولی چند لحظه که صداش اومد هم خودم ترسیدمtars:: هم مامانم ازخواب بیدار شد اومد گفت رضا صدای چی بود منم الکی پیچوندمش گفتم هیچی یک هو اسپیکرم قاط زد صدای برفکی داد خلاصه تو 1ثانیه ضربان قلبم به قدری بالا رفت که خدا میدونه تازه بعدش مرور گرم رو که در حالت مینیمیم بود باز کردم تا اون صفحه بوق رو ببندم که عکس بوقش رو دیدم وای خدا داشتم بوق میگفتم به سازنده اون کلیپ :gerye::gerye::chi migi::chi migi::chi migi::-ang:-ang:-ang:-ang

مخاطب :کسی که لینکش رو گذاشت(اگه یه دفعه دیگه ببینمت با من طرفیchomaghchomaghchomaghchomaghchomaghchomagh chomaghchomaghchomaghchomaghchomag
hchomaghchomaghchomaghchomaghchomagh

پینوشت:منظور از بوق بدترین بوقیه که تا حالا یه بچه +18به گوشش شنیده:hehee::hehee::hehee::hehee:ki::ki::ki::

alexdelpiero_10
07-25-2012, 10:55
باز دم تو گرم مرتضی که اینو نقل قول کردی:afarin:

بقیه که اصلا انگار نه انگار :sooot: (یعنی ما رو هیچی حساب نکردن :hehehe::hehehe: )

خیل بی ذوقین :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

خو چرا کسی از ترول چیزی نگفت؟eterza::-

عزیز دلم ترول کم کم داره خز میشهheee::

레자
07-25-2012, 11:53
رسول اینی که ازم تشکر کرده تو اخرین پستی که دادم تویی یا یکی دیگس؟چون اخرنام کاربریش یه @اضافه تر از تو داره

alexdelpiero_10
07-25-2012, 12:14
رسول اینی که ازم تشکر کرده تو اخرین پستی که دادم تویی یا یکی دیگس؟چون اخرنام کاربریش یه @اضافه تر از تو داره

این حرفا رو بهتره تو پروفایل بزنی

نه ربطی به من نداره مال اون کاربره یعنی elahe@ ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

فقط یه جا دیدم یکی با نام کاربری alexdelpiero_11 ثبت نام کرده بود من که نفهمیدم اله تو ایتالیا که 7 میپوشید من که 10 گذاشتم شماره ایه که تو یوونتوس داشت ولی 11 heee::

레자
07-25-2012, 13:04
هواداران دلپیرو چقدر زیاد شدن

راستی تا یادم نرفته بخش تاریخچه پرسپولیس رو مقداری کامل تر کردم تا اول هواداران کامله تاریخچش جالبه میتونید بخونید

حالا ببینم تا حالا چند روز روزه گرفتین؟من همشو تاحالا اون وسطای صبحم ادامس نخوردم تا حالاdallliii

Alex Dlpiero_10
07-25-2012, 17:08
هواداران دلپیرو چقدر زیاد شدن پ ن پ:هواداران رو نالدو زیاد بشن!mas:-

حالا ببینم تا حالا چند روز روزه گرفتین؟من همشو تاحالا اون وسطای صبحم ادامس نخوردم تا حالا من همه رمضان رو روزه گرفتم به جز یه روزشheee::

레자
07-25-2012, 17:39
عکسی که هیچ وقت یک راز خفته در دلش نمیبینید چرا؟

sina acm
07-25-2012, 21:02
بچه ها کمک

من 2 تا گوشی درنظر گرفتم میخواستم بخرم ولی نمیدونم

بین xperia s و Galaxy S II

کدومه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟!!!!!1

king123
07-25-2012, 22:12
بچه ها کمک

من 2 تا گوشی درنظر گرفتم میخواستم بخرم ولی نمیدونم

بین xperia s و Galaxy S II

کدومه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟!!!!!1
به نظر من Galaxy s II بهتره ولی مواظب باش سری g شو نخری چون موارد هک کمتری داره برادرمن Galaxy s II داشت گوشی فوق العاده ای بود حالا این نظر من بودashem:-
برای راهنمایی بیشتر و بهتر به [Only Registered And Activated Users Can See Links] مراجعه کنمیتونن کمک کنند:chakerim:

레자
07-25-2012, 22:17
بازم بحث گوشی رو شروع کردی؟ راستی از 1000تا تشکر گذشتم

sina acm
07-25-2012, 23:27
به نظر من Galaxy s II بهتره ولی مواظب باش سری g شو نخری چون موارد هک کمتری داره برادرمن Galaxy s II داشت گوشی فوق العاده ای بود حالا این نظر من بودashem:-
برای راهنمایی بیشتر و بهتر به [Only Registered And Activated Users Can See Links] مراجعه کنمیتونن کمک کنند:chakerim:

اخهxperia s دوربینش 12 هستش

اندرویدشم 4 ولی قیمتش 830 تومن

از اون طرفGalaxy S II دوربینش 8 هستش

اندویدشم 2 ولی قیمتش 860 تومن به خاطر همی گیچ شدم صفحهxperia s بزگتر هم هست

amir-97
07-25-2012, 23:30

از اون طرفgalaxy s ii دوربینش 8 هستش

شک نکن
xperia رو بخر
در کل xperia بهتره
من خودم xperia ray دارم خیلی راضیم

Mehrd@d
07-25-2012, 23:58
Tutte le barzellette su Totti

تصمیم دارم پنجاه درصد از فروش این کتاب را به یونیسف هدیه کنم و امیدوارم سفیر و نماینده خوبی برای آنها باشم. چهره خندان این کودکان مرا به زندگی و آینده امیدوار می کند.

متن فوق بخشی از مقدمه کتاب "همه جک ها درباره توتی" بود که توسط کاپیتان گرگ ها منتشر شد. چاپ این کتاب که در سال 2003 آن را به یکی از پرفروش ترین کتاب های سال ایتالیا تبدیل کرد و یک سال بعد، جلد دوم آن نیز توسط توتی تحت عنوان"جک های جدید درباره توتی" به چاپ رسید و تمام عواید آن صرف امور خیریه شد.
در این پست قسمت هایی از این کتاب که در روزنامه "خبر ورزشی" چاپ شد، در اختیار شما قرار گرفت.
بخونین خیلی جالبه! ki::

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mortezarm
07-25-2012, 23:59

از اون طرفgalaxy s ii دوربینش 8 هستش

بازهم مجادله سامسونگ و سونی اریکسون
اون سری که کلی توضیح دادیم این امیر کلا حرفای منو دایورت کرد.....رفت سونی خرید
فقط چند نکته
ledو تاچر سامسونگ لولش خیلی بالاتره و طرف قرارداد لنزای سامسونگ با رزوله که خیلی قویتر از امسوس که پشتیبانه سونیه تامین میکنه
به هر حال نظر شخصیه و خیلی رو امکانات نچرخ چون هر کدوم ضعفا و مزایا خودشونو دارن من بشخصه با توجه به سلیقم و.......سامسونگه گلگسی رو برمیداشتم

ikiusan
07-26-2012, 06:34
میدونید طرح افطار تا سحر یعنی چی؟ یعنی شما همه خواب من بیدار! یعنی من باید ساعت دوی شب سفارش ببرم برای یکی بیکار تر از خودم!!!!

icon
07-26-2012, 06:43
یه درخواست غیر فوتبالی دارم بچه ها .به اینجا ربطی نداره ولی لطفاً مدیرا پاک نکنن . من سیمز 3 رو دوباره نصب کردم و پکیج showtime تازگی ها واسش اومد. من هر چی گشتم یه لینک درست و حسابی واسش گیر نیاوردم.اگه کسی لینکی از این پکیج لینکی داره (غیر تورنت) به من هم اطلاع بده

R.BAGGIO.10
07-26-2012, 07:15
Tutte le barzellette su Totti

تصمیم دارم پنجاه درصد از فروش این کتاب را به یونیسف هدیه کنم و امیدوارم سفیر و نماینده خوبی برای آنها باشم. چهره خندان این کودکان مرا به زندگی و آینده امیدوار می کند.

متن فوق بخشی از مقدمه کتاب "همه جک ها درباره توتی" بود که توسط کاپیتان گرگ ها منتشر شد. چاپ این کتاب که در سال 2003 آن را به یکی از پرفروش ترین کتاب های سال ایتالیا تبدیل کرد و یک سال بعد، جلد دوم آن نیز توسط توتی تحت عنوان"جک های جدید درباره توتی" به چاپ رسید و تمام عواید آن صرف امور خیریه شد.
در این پست قسمت هایی از این کتاب که در روزنامه "خبر ورزشی" چاپ شد، در اختیار شما قرار گرفت.
بخونین خیلی جالبه! ki::

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

عزیزم پستتو ببر بخش رم یا اسپم سی تی این اخبار رمت جاشون فقط اونجاستki::
حالا خبر از یوونتوس بود بنا به قانون پارتی بازی میشد اینجا بذاری فورا بفرستشون به به همون جایی که گفتم.:khandeeeee bahal:
تا دنیا دنیاست لاتزیو سرور رمیهاستki::

Mehrd@d
07-26-2012, 10:07
عزیزم پستتو ببر بخش رم یا اسپم سی تی این اخبار رمت جاشون فقط اونجاستki::
حالا خبر از یوونتوس بود بنا به قانون پارتی بازی میشد اینجا بذاری فورا بفرستشون به به همون جایی که گفتم.:khandeeeee bahal:
تا دنیا دنیاست لاتزیو سرور رمیهاستki::
این صدا زنونه از کدوم ور اومد!؟ :nishkhand: جاش خیلی هم عالیه . صرفا گذاشتم تا حرص افرادی چون تو درآد!
چیه کاپیتان ندارید حسودیت شده!؟..آخی بیچاره ها! lagh::
آره معلومه. فقط اینکه تو بگی...heee::

alexdelpiero_10
07-26-2012, 10:12
یه درخواست غیر فوتبالی دارم بچه ها .به اینجا ربطی نداره ولی لطفاً مدیرا پاک نکنن . من سیمز 3 رو دوباره نصب کردم و پکیج showtime تازگی ها واسش اومد. من هر چی گشتم یه لینک درست و حسابی واسش گیر نیاوردم.اگه کسی لینکی از این پکیج لینکی داره (غیر تورنت) به من هم اطلاع بده

برو اینجا عضو شو لینک تورنت هم برات مسقیم میکنه

레자
07-26-2012, 11:21

تو سایت میهن دانلود بخش بازی های کامپیوتری بگردی پچشو میبینی از رپیدشیر هم هستش:-shad

sina acm
07-26-2012, 12:09
این صدا زنونه از کدوم ور اومد!؟ :nishkhand: جاش خیلی هم عالیه . صرفا گذاشتم تا حرص افرادی چون تو درآد!

راست میگی الان میلان و یووه یتیم شدن

از کاپیتان های بزرگ ایتالیا کاپیتان رم توتی و کاپیتان اینتر زانتی موندن بقیه رفتن :shogh:

چه زود گذشت :narahat:

레자
07-26-2012, 14:54
فرق دیدن یک فیلم در ویندوز مدیا کلاسیک و ویندوز مدیا پلیر!!!!

GOLL
07-26-2012, 15:21
اينا رو بابا كاپيتان پيدا ميشه نترسيد :ghelyon:
شايد الكس برگشت !!lol:-
ما كه هر چهار سالي اين پديده رو داريمbaghal:-

alexdelpiero_10
07-26-2012, 15:36
اينا رو بابا كاپيتان پيدا ميشه نترسيد :ghelyon:
شايد الكس برگشت !!lol:-
ما كه هر چهار سالي اين پديده رو داريمbaghal:-

اله همیشه کاپیتان ماست tazim::

ما اینقدر بازیکن باغیرت داریم که نخوایم دنبال کاپیتان بگردیم یکی جی جی که صد در صد کاپیتان میشه بعد جی جی هم کیلینی:flowerysmile:

GOLL
07-26-2012, 15:39
خوب پس جوره كه بهتر از جي جي...:ohum:
اما حيفه الكس !به نظر من يه روز برميگده

alexdelpiero_10
07-26-2012, 15:58
خوب پس جوره كه بهتر از جي جي...:ohum:
اما حيفه الكس !به نظر من يه روز برميگده

اون که آره گفته 3 سال دیگه بازی میکنم بعد هم برمیگرده یه پست مدیریتی میدنش با ندود می ترکونن تیم رو:afarin:

레자
07-26-2012, 16:35
سلام

خواهش میکنم به سوالم هرکی میدونه جواب بده قضیه سر100هزارتومن پوله بی زبونه!!!

ببینید من میخوام یک ویدئو رو ریموت اپلود کنم ولی ادرسش اولش با mms و در بعضی مواقع با rstpشروع میشه که درواقع پروکتل هایی هستند مثل httpمیخوام بدونم این فایلا رو چه جوری اپ کنم؟

alexdelpiero_10
07-26-2012, 17:00
سلام

خواهش میکنم به سوالم هرکی میدونه جواب بده قضیه سر100هزارتومن پوله بی زبونه!!!

ببینید من میخوام یک ویدئو رو ریموت اپلود کنم ولی ادرسش اولش با mms و در بعضی مواقع با rstpشروع میشه که درواقع پروکتل هایی هستند مثل httpمیخوام بدونم این فایلا رو چه جوری اپ کنم؟

فکر نکنم این پورت ها رو بشه ریموت آپلود کرد اگه این ویدیو ها شخصیه یه فایل دیگه رو این پورت ها پیدا کن بده من تا بگردم دنبال اپلود سنتری که بتونه اینا رو ریموت کنه

레자
07-26-2012, 19:26
اخه به قول خودت همون که گفتیه تازه فایل دیگه ای رو هم پیدا نکردم حالا لینک داشته باشی یا نداشته باشی چه فرقی برات میکنه لطفا برام بگرد چون گفتم که سر100هزارتومن پوله اگه لینک خیلی لازمه باید بگردم تا یه جایی پیدا کنم که خیلی سخته

alexdelpiero_10
07-26-2012, 19:50
اخه به قول خودت همون که گفتیه تازه فایل دیگه ای رو هم پیدا نکردم حالا لینک داشته باشی یا نداشته باشی چه فرقی برات میکنه لطفا برام بگرد چون گفتم که سر100هزارتومن پوله اگه لینک خیلی لازمه باید بگردم تا یه جایی پیدا کنم که خیلی سخته

تو هیچ آپلود سنتری ننوشته که این پورت ها رو ساپورت میکنه من باید یه لینک از این پورت ها داشته باشم که رو آپلودسنتر ها امتحان کنم ببینم کدومشون کار میکنه یا نه؟heee::

R.BAGGIO.10
07-27-2012, 00:48
صدات سیوه نزار رو کنمki::
جاشم تو اسپم سیتیه.
مهدی حذفش کن طرف زیادی دور برداشتهki::
کاپیتانم داریم.جی جی درون دروازه:rose:
حالا خودشون یه سزار دارن فقط بلده پنالتی گل کنه که به یووه که میرسه جی جی پنالتی توتیو مهار میکنه همش:khandeeeee bahal:

amir-97
07-27-2012, 01:38
این 3 تا رو حتما ببینین خیلی باحالن

레자
07-27-2012, 05:12
باشه تا 11صبح پ خ میزنم برات ولی اگه نزدم تو بزن یادم بنداز چون گفتم که سر ؟؟؟هزارتومن پوله

Mehrd@d
07-27-2012, 12:12
صدات سیوه نزار رو کنمki::
جاشم تو اسپم سیتیه.
مهدی حذفش کن طرف زیادی دور برداشتهki::
کاپیتانم داریم.جی جی درون دروازه:rose:
حالا خودشون یه سزار دارن فقط بلده پنالتی گل کنه که به یووه که میرسه جی جی پنالتی توتیو مهار میکنه همش:khandeeeee bahal:
دهنمو باز نکن احمد که روزم!
قوپی نیا. بعد قرنی تونسته یکی رو بگیره دیگه .. در ضمن پنالتی زدن هم هنر میخواد که خیلی ها ندارن.
از همه مهم تر باید ریاضی دان باید باشی تا آمار گلزنی های توتی دستت بیاد! :ahaaaaaa:

R.BAGGIO.10
07-27-2012, 13:14
دهنمو باز نکن احمد که روزم!
قوپی نیا. بعد قرنی تونسته یکی رو بگیره دیگه .. در ضمن پنالتی زدن هم هنر میخواد که خیلی ها ندارن.
از همه مهم تر باید ریاضی دان باید باشی تا آمار گلزنی های توتی دستت بیاد! :ahaaaaaa:
دهنتو باز نکنمlol:-
قوپی هم نیست حقیقته.
هر وقت آمار گلزنیش تو تیم ملی به پا آله رسید بیا کل بندازentezar::
ریاضی دان نمیخواد فصلی 8 تا پنالتی بزنه حله دیگه:ogh:
رودریگو تادی شنیدم عشقته دی:mas:-

레자
07-27-2012, 13:25
رسول نشد یعنی نمیخواد دیگه چون دربی اجازه نمیده

تازه این عمه عمه بازی چیه تو مسنجر راه انداختی؟

و این که اینجا کمپه یا رایزنی در مورد کاپیتان و فوتبال؟:ajibeee:

Mehrd@d
07-27-2012, 13:46
دهنتو باز نکنمlol:-
قوپی هم نیست حقیقته.
هر وقت آمار گلزنیش تو تیم ملی به پا آله رسید بیا کل بندازentezar::
ریاضی دان نمیخواد فصلی 8 تا پنالتی بزنه حله دیگه:ogh:
رودریگو تادی شنیدم عشقته دی:mas:-
تیم ملی چیکار داری!؟...کلا واسه توتی رم ارجعیت داشت! هرچند هر وقت تو تیم ملی هم بوده تاثیر گذار ظاهر شده.
همین که تا الان و با توجه اینکه پست بازیش غیر مهاجم بوده پنجمین گلزن تاریخ فوتبال ایتالیاست و این یعنی یه افتخار بزرگ. کاپیتانتون کجای این قضیست!؟binam
آره تادی رو عشقه!:gerye:

alexdelpiero_10
07-27-2012, 13:51
رسول نشد یعنی نمیخواد دیگه چون دربی اجازه نمیده

تازه این عمه عمه بازی چیه تو مسنجر راه انداختی؟

و این که اینجا کمپه یا رایزنی در مورد کاپیتان و فوتبال؟:ajibeee:

عزیز دلم مسنجر جای خود چرا حرفای مسنجر رو میکشی اینجا خب 3 نفر ریختن سرم فلانی عشق توئه منم گیر کردم چی بگم خب؟heee::

دربی از چه لحاظ اجازه نمیده؟heee::

레자
07-27-2012, 15:11
از لحاظ قوانین اصلا تو فهمیدی که چیو میگم اجازه نمیده؟

تازه کجابحث مسنجرو کشیدم وسط ؟

فقط میگم شونصد بار هی پیام عمومی میدادی در مورد عمه بازی :mage mishe:heee::

레자
07-27-2012, 15:24
یک ویدئو درباره ی فواید روزه داری برای چشم دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links] )

یک متن جالب از حاشیه ی المپیک

به گزارش واحد مرکزی خبر از لندن، بریتانیا از چهار منطقه انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی تشکیل شده و اختلاف میان اقوام این مناطق، هنوز پا برجاست. به همین علت، همراهی نکردن ورزشکاران مناطق غیر انگلیسی در خواندن سرود ملی و دعا برای ملکه در بازی های این دوره المپیک، توجه رسانه ها را جلب کرده است.

روز چهارشنبه، آیفوما دیک و کیم لیتل، فوتبالیست های زن از اسکاتلند، از خواندن سرود بریتانیا سر باز زدند و دیروز نیز رایان گیگز، فوتبالیست ولزی، از خواندن سرود ملی و دعا برای ملکه، خودداری کرد.

به گزارش رسانه های انگلیس، اتحادیه المپیک بریتانیا قرار است این موضوع را بررسی کند.

هفته پیش نیز برادلی ویگینز که برای نخستین بار توانست بریتانیا را برنده مسابقه دوچرخه سواری تور دو فرانس کند گفت از دریافت نامه ملکه، شاد نشده و به همسرش که نامه تبریک ملکه را نشان داده، گفته است ملکه سگ کیست.

lagh::lagh::lagh::lagh::lagh:::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::hehee::hehee::hehee:

Abdollah 202
07-27-2012, 16:33
عزیز دلم مسنجر جای خود چرا حرفای مسنجر رو میکشی اینجا خب 3 نفر ریختن سرم فلانی عشق توئه منم گیر کردم چی بگم خب؟heee::

دربی از چه لحاظ اجازه نمیده؟heee::

بله سه تا دوست ناباب تو مسنجر هستن که به رسول میگن از عشقت چه خبر؟heee::
تازه علاوه بر اون اسم عمه های هم رو هم میارن که این اصلا شایسته یک جوان آریایی نیست :hehehe:

mortezarm
07-27-2012, 16:48
بله سه تا دوست ناباب تو مسنجر هستن که به رسول میگن از عشقت چه خبر؟heee::
تازه علاوه بر اون اسم عمه های هم رو هم میارن که این اصلا شایسته یک جوان آریایی نیست :hehehe:
واقعا متاسفم برای اونایی که به رسول پاک دامن تهمت میزنن
به نظر من اون اشخاص باید به اشد مجازات برسنheee::

레자
07-27-2012, 16:52
از این اطلاعات دقیقت معلوم میشه که خودت هم یکی ازون سه نفر هستی:ohum::ohum::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::ki::ki::ki::heee::heee::heee:::h ehee::hehee::hehee:

ikiusan
07-27-2012, 16:55
واقعا متاسفم برای اونایی که به رسول پاک دامن تهمت میزنن
به نظر من اون اشخاص باید به اشد مجازات برسنheee::
بله دقیقا!
باخت المپیک اسپانیا هم تسلیت مبگم!:hehee::hehee::hehee::hehee::hehee::hehee :

alexdelpiero_10
07-27-2012, 17:07
بله دقیقا!

بیا اینجا ببینم تو از کجا میدونی؟heee::

کی بهت گفته؟ بگو تا حسابشو برسمheee::

icon
07-27-2012, 17:15
برو اینجا عضو شو لینک تورنت هم برات مسقیم میکنه

اینجا رفتم و عضو هم شدم فایلی که میخوام torrent leech کنم 5360 مگابایته ولی اون تا 4 گیگابایت فضا داره.شانسو میبینین ! اگه کسی تورنت لیچ میشناسه که برای فایل من فضای کافی برای لیچ شدن داشته باشه بگه.
rezaorumchi میهن دانلود گذاشته اون پچو ولی لینک هاش خرابه.اگه جای دیگهای اون پچ رو دیدی و لینکش درست بود بهم بگوکه سخت دنبالشم:ahaaaaaa:

ikiusan
07-27-2012, 18:05
بیا اینجا ببینم تو از کجا میدونی؟heee::

کی بهت گفته؟ بگو تا حسابشو برسمheee::
دیگه به هر حال!!!!ki::ki::ki::ki::
مهم باخت المپیک اسپانیاست!!!

레자
07-27-2012, 18:29
رسول بعد از انتخاب کاربر برتر خرداد یا تیر یادم نمیاد دیگه پیر شده ki::

فقط میاد و یا تو مسنجر یا تو کپم خودشو مسخره ی همه میکنه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:تا بلکه زندگیش به این روال بگذره

والا تو از اونی هم که میاد و یه لحظه عضو میشه و ارسالی هم نداره بیکار تری!!!:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

البته اگه تو نبودی که الان ما این طور خندان و شاداب نبودیم همش به لطف توئهki::ki::ki::

خدایا رسول رو برای ما زنده نگه دار:khahesh::khahesh::khandeeeee bahal:

هیچ کس همراه نیست !!!
تنهای اول

alexdelpiero_10
07-27-2012, 18:52
فقط میاد و یا تو مسنجر یا تو کپم خودشو مسخره ی همه میکنه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:تا بلکه زندگیش به این روال بگذره

[/COLOR]

خب من یه جورایی هرچی به میگن رو میزارم به حساب شوخی نه این که همه منو مسخره میکنن زیاد بوده که از یه کلماتی که در مورد من به کار میبردن ناراحت بشم ولی به روی خودم نمیارم و میگم مهم نیست شوخی دوستانه

فقط الان برام یه سئوال پیش اومده محمدی یا همون ایکیوسان از کجا فهمیده؟heee::

اینقدر دیروز زور زدم مشخصات بازیکنای جدید یووه رو ترجمه کردم الان بگین رسول بدcrying::-heee:: خب خودتون میگین بیا کمپ مگه من رو سرتون خراب شدم؟ki::

레자
07-27-2012, 18:57
خواستم اینا رو بگم صدات دربیاد:/danc
0
درضمن میگم پیرشدی بگو نه حتی بلد نیستی زبان فارسی رو تایپ کنی دی: خط اولتو نگاه کن معلومه چی نوشتی؟

در ضمن تو نبودی کمپ هم حس و حال نداشت تازه یه چیزی من نمیدونم چرا یه مرضی این اواخر گرفتم کمپ رو به اشتباط کپم تایپ میکنم

تو خانوادتم این همه شوخی؟یا میای دربی یادت میافته؟

amir-97
07-27-2012, 18:57
ما حداقل تو المپیک هستیم:khelal dandoon:
ایتایا حتی نتونست به المپیک صعود کنه:hehehe::sooot:

ALEX-ss
07-27-2012, 19:05
خب من یه جورایی هرچی به میگن رو میزار مبه حساب شوخی نه این که همه منو مسخره میکنن زیاد بوده که از یه کلماتی که در مورد من به کار میبردن ناراحت بشم ولی به روی خودم نمیارم و میگم مهم نیست شوخی دوستانه

اینقدر دیروز زور زدم مشخصات بازیکنای جدید یووه رو ترجمه کردم الان بگین رسول بدcrying::-heee:: خب خودتون میگین بیا کمپ مگه من رو سرتون خراب شدم؟ki::

چی میگی باووووووووووووlagh::

جدیدا خیلی فیس می گیریااااااااااا؟ چیه اینجا اینقدر داد و بیداد نکن مردک مگه چی از تو کم میشه یه زنگ بزنی ؟؟؟بزنم لهت کنم ؟؟؟ :hehee:

alexdelpiero_10
07-27-2012, 19:26
اینجا رفتم و عضو هم شدم فایلی که میخوام torrent leech کنم 5360 مگابایته ولی اون تا 4 گیگابایت فضا داره.شانسو میبینین ! اگه کسی تورنت لیچ میشناسه که برای فایل من فضای کافی برای لیچ شدن داشته باشه بگه.
rezaorumchi میهن دانلود گذاشته اون پچو ولی لینک هاش خرابه.اگه جای دیگهای اون پچ رو دیدی و لینکش درست بود بهم بگوکه سخت دنبالشم:ahaaaaaa:

برو تو این سایت عضو شو تورنت رو لیچ کن 8 گیگ میتونی لیچ کنی فقط با آی پی ایران نمیشه یعنی ایران رو تحریم کرده ولی از اونا استفاده کنی که آی پیت عوض خوبهki::

تو خانوادتم این همه شوخی؟یا میای دربی یادت میافته؟

تو خانواده که نه ولی با دوستام آرهki::

چی میگی باووووووووووووlagh::

جدیدا خیلی فیس می گیریااااااااااا؟ چیه اینجا اینقدر داد و بیداد نکن مردک مگه چی از تو کم میشه یه زنگ بزنی ؟؟؟بزنم لهت کنم ؟؟؟ :hehee:

اصلا تو سر پیازی یا ته پیاز؟:nishkhand:

هیچکدوم؟ آفرین عزیزم پس دخالت نکنki::

icon
07-27-2012, 21:02
رسول دمت گرم به دادم رسیدی الآن فایل تورنت لیچ شد و با سرعت 32 kb/s دارم این فایلو دانلود میکنم.الآن حس خیلی جالبی دارم چون یک هفته بود میخواستم این فایلو لیچ کنم ولی لیچر رایگان پیدا نمیکردم
راستی ماندگاری این لیچر چقدره؟

alexdelpiero_10
07-27-2012, 21:33
رسول دمت گرم به دادم رسیدی الآن فایل تورنت لیچ شد و با سرعت 32 kb/s دارم این فایلو دانلود میکنم.الآن حس خیلی جالبی دارم چون یک هفته بود میخواستم این فایلو لیچ کنم ولی لیچر رایگان پیدا نمیکردم
راستی ماندگاری این لیچر چقدره؟

نگاه کردم زده تا 7 روز نگه میداره

گفتی 5 گیگه؟ این که موهات سفید میشه تا دانلود بشه اونم با این سرعت :nishkhand:

البته منم یه بار یه فیلم سینمایی دان کردم 3/5 گیگ بودki::

Forza Milan
07-27-2012, 23:28
اقایون چند دقیقه دیگه مراسم افتتاحیه المپیکه

از دست ندید قرار جهان غافلگیر بشه تو دبی اسپرت و کانال های اینترنتی رایگان و zdf و چند کانال از جمله BBC

پخش میکنه

Ali Asgar
07-27-2012, 23:37
خداییش شانسو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب شیش بسته شیش تایی مهمون ریخته خونمون و هرگونه ابزاری که به تی وی مربوط میشه رو دوره کردن .
درحال حاضر برای رسیدن به تی وی باید از هفت خان رستم عبور کرد .

mortezarm
07-28-2012, 00:49
بله دقیقا!

دیگه به هر حال!!!!ki::ki::ki::ki::
مهم باخت المپیک اسپانیاست!!!

اولا رجوع شود به پست امیرamir97
دوما ما جام جهانی رو هم باشکست 1 به 0 به سوئیس اغاز کردیم
هر چند الان به اون اندازه خوشبین نیستم

خب من یه جورایی هرچی به میگن رو میزارم به حساب شوخی نه این که همه منو مسخره میکنن زیاد بوده که از یه کلماتی که در مورد من به کار میبردن ناراحت بشم ولی به روی خودم نمیارم و میگم مهم نیست شوخی دوستانه

بابا معرفت
نه بچه خوبیه خداییki::
در خصوص اون اگاهیه ممد علی یا همون ایکیوسان هم بهت بگم این مردک متخصص یه دستی زدنه خودت بهش لو ندهki::البته شایدم کسی بش گفته باشه

ما حداقل تو المپیک هستیم:khelal dandoon:

ایتایا حتی نتونست به المپیک صعود کنه:hehehe::sooot:
اینو زدم منتقدان ماتادوری بهش رجوع کنن

از این اطلاعات دقیقت معلوم میشه که خودت هم یکی ازون سه نفر هستی:ohum::ohum::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::ki::ki::ki::heee::heee::heee:::h ehee::hehee::hehee:
کی ؟؟؟چی؟؟من؟؟کجا؟؟
این تهمتا بمن راهی نداره
من مدافع حقوقه رسولم
مگه نه رسول؟؟؟؟؟؟؟!!!!heee::

خداییش شانسو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب شیش بسته شیش تایی مهمون ریخته خونمون و هرگونه ابزاری که به تی وی مربوط میشه رو دوره کردن .
درحال حاضر برای رسیدن به تی وی باید از هفت خان رستم عبور کرد .

اقا دردتو درک میکنم چون خودمم همین الان دارم باش دست و پنجه نرم میکنم:-ang

레자
07-28-2012, 05:13
سلام

یه لینک رپیدگاتور دارم تا علیرضا بزاره به دردتون میخوره مراسم افتتاحیه المپیک از شبمه یورو اسپرت کیفیت HDحجم حدودا850مگابایت مدتشم 1ساعت و نیم

دانلود کن ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ikiusan
07-28-2012, 07:34

رسول جان یه لحظه اجازه بده!!! برو پایینو بخونki::

رسول بعد از انتخاب کاربر برتر خرداد یا تیر یادم نمیاد دیگه پیر شده ki::

والا تو از اونی هم که میاد و یه لحظه عضو میشه و ارسالی هم نداره بیکار تری!!!:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

البته اگه تو نبودی که الان ما این طور خندان و شاداب نبودیم همش به لطف توئهki::ki::ki::

خدایا رسول رو برای ما زنده نگه دار:khahesh::khahesh::khandeeeee bahal:

هیچ کس همراه نیست !!!
تنهای اول

حاج رضا! داداش گلم! حالا هر کی هر جا هر کاری میکنه باید بگی؟ دقیقا پست قبل پستت گفته از بعضی حرفا در مورد خودش ناراحت میشه ولی میذاره به حساب شوخی!!!! باز اومدی بارش کردی؟ به خدا انصاف نیستا! البته میدونم رسول میاد میگه نه ممد بابا دور همیم! همه به خاطر گل بودنشه! البته میدونم تو هم غرضی نداری ولی هر کی هر جا کاری میکنه نیار جای دیگه بگو! خوب نیست!
اصولا آدمایی مثل رسول (یا من) که پتانسیل منفجر کردن یه جمعو از خنده داریم (منو از مرتضی بپرسید) زیادی حرف تو مایه های بیکاری و علافی و لودگی برامون در میاد ، ولی عزیزان ... کارم از گریه گذشته است بدان میخندم ... به جون رسول!:hehee:

حالا بحث خودمون:
حاج رسول من هنوز از کلیات قضیه هم بی خبرم چه برسه به جزییات!!! نمیخواستم یه دستی بزنم میخواستم قلقلک بدم ببینم کنجکاو میشی از کجا فهمیدم یا نه! که بُردم! حاجی من هیچی خدایی از اینی که اصلا نمیدونم چیه نمیدونم! خیالت راحت!:love:

sina acm
07-28-2012, 10:37
اقا دیشب مراسم افتتاحیه المپیک رو دیدید :ahaaaaaa::ahaaaaaa:

عجب چیزی بود خداییش حال کردم به خصوص اون قسمت مستر بینش رو

واقعا این بهترین مراسم اغاز المپیک بود حتی از پکن هم بهتر بود

من یادم رفت مراسم رو ظبت کنم بروبچ کسی لینک دانلود کل مراسم رو داره میخوام یادگاری نگه دارم !!!

레자
07-28-2012, 10:46
چه وجه تشابیی منم تازه مراسم تموم شد گفتم ای کاش ضبط میکردم ولی اقا مهندس یه ذره پرت نیستی؟لینک رو که تو چند پست بالاتر قراردادم مراسم کامل 1ونیم ساعت اچ دی 800مگ برو دانش کن تازه مستر بینش چجور بود ؟

مراسمشون هم برخلاف این هم غر زنی تلوزیون ما و بدگویی گفتم الان پول کم میارن و هزارمشکل دیگه دیدیم به عالی ترین شکل برگزار شد واقعا هیجان انگیز بود

در ضمن یه نرم افزار معرفی میکنم پک نرم افزاری مشاهده 4000کانال ورزشی تنها حجمش1.نیممگابایته

لینک ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

레자
07-28-2012, 13:42
بازی های فوتبالی که قراره تا ساعاتی دیگه انجام بشه

سلام یه راه ساده هست که میتونید بفهمید شما چندمین کاربر عضو شده به ترتیب در سایت دربی هستید من 36و خورده ای هزارمین

رسول 22هزارو خورده ای هست مرتضی 25هزارو خورده ای مهدی مدیر 4و خورده ای هزارمین کاربر هرکی میخواد بهش بگم و اینکه امیدوارم خودتون بدونید این امارو از کجا میارم

레자
07-28-2012, 18:16
سلام این هم عکس های زیبا از المپیک حدود 40تا که به دلیل سایز بزرگ حذف میشد از اون تایپک مربوطش به همین دلیل لینکش رو میدم البته به لینکهاش دقت کنین !!برین حالشو ببرین

ALEX-ss
07-28-2012, 18:56
سلام بچه ها

آقایون و خانوم های محترم به عرضتون میرسونم که یکی از دوستای صمیمی و عزیز من به دعوت من اومده انجمن مون NONA68 این الهه خانم دختر خیلی خوب و مهربونی هستش کاری کنید که احساس غریبی نکنه:flowerysmile: البته که فکر کنم غریبی نکنه چون اینجا شمالی زیاد هست :ohum: به هر حال ممنون

amir-97
07-28-2012, 19:15
داش نیما حتما
بچه ها آندره شوچنکو هم از فوتبال خداحافظی کرد:gahhr:

pooyan_wenger
07-28-2012, 23:32
متاسفانه یک چینی مدال نگرفت و در ورزشگاه شعار علی دایی سر داده شد!!!!
علیییییییییییییییی داییییییییییییییی:ey babaaa:

عکسی از تجمع هواداران چینی برای حمایت از دایی:sooot:

Abdollah 202
07-28-2012, 23:57
متاسفانه یک چینی مدال نگرفت و در ورزشگاه شعار علی دایی سر داده شد!!!!
علیییییییییییییییی داییییییییییییییی:ey babaaa:

عکسی از تجمع هواداران چینی برای حمایت از دایی:sooot:

علی دایی
علی دایی
علی دایی
علی دایی
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

بیچاره علی دایی کم ما ایرانی ها بهش چیز گفتیم ( البته اخرای بازیگریش تو فوتبال ki:: ) حالا چینی ها هم اضافه شدن :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:

پس جمیعا
علی دایی:khandeeeee bahal:

ikiusan
07-29-2012, 07:40
سلام یه راه ساده هست که میتونید بفهمید شما چندمین کاربر عضو شده به ترتیب در سایت دربی هستید من 36و خورده ای هزارمین

رسول 22هزارو خورده ای هست مرتضی 25هزارو خورده ای مهدی مدیر 4و خورده ای هزارمین کاربر هرکی میخواد بهش بگم و اینکه امیدوارم خودتون بدونید این امارو از کجا میارم
Go to user profile , look at the adress bar ... now you know you're number

داش نیما حتما
بچه ها آندره شوچنکو هم از فوتبال خداحافظی کرد:gahhr:
وای! ستاره های نسل من دیگه جدی جدی داره تموم میشه! چه حس بدی داره! آدم احساس میکنه فوتبال هم خز شده!!!!

레자
07-29-2012, 10:52
سلام
افرین الحق که اسمت ای کیوسانه

لینک های بیشتر مراسم افتتاحیه به پست اول اضافه شد

یه معما کی میدونه فرق GODبا godچیه؟:hehee::hehee:

alexdelpiero_10
07-29-2012, 11:10
سلام

یه معما کی میدونه فرق GODبا godچیه؟:hehee::hehee:

عزیزم دلم همون قبلی هم معما نبود همه میدونستنki::

فقط حوصله جواب دادن رو نداشتمheee::

ikiusan
07-29-2012, 11:17
سلام

یه معما کی میدونه فرق godبا godچیه؟:hehee::hehee:
اولیو با حروف بزرگ نوشتی دومی رو با حروف کوچیک!!!!

عزیزم دلم همون قبلی هم معما نبود همه میدونستنki::

فقط حوصله جواب دادن رو نداشتمheee::
بله دقیقا! هر فروم بازی اینا رو میدونه! مثل ... مثل ... آها! مثل سروری و برتری ویه ری و دلپیرو به همه ی فوتبالیستای تاریخ میمونه ، یه چیز بدیهی!!! گفتن نداره که!
پ.ن: این دلپیرو که گفتم به رسول حال ندادم! من عاشق دلپیرو بودم! از توتی بسی بیشتر دوسش داشتم!

레자
07-29-2012, 11:29
میدونستم این یکی رو نمیدونین نکنه رسول حوصله جواب دادن اینو هم ندارین؟

اخه اونو یه 6ماهه هم میدونه حرف بزرگ و کوچیکه ای کیو از نظر معنایی با هم فرق دارن

راهنمایی:اگه از دومین کلمه تو سردفترتون استفاده کنین خیلی ادم بووقی میشینmas:-

Alex Dlpiero_10
07-29-2012, 14:31
قدیمی ترین عضو دربی

عضو شماره2:[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]):khelal dandoon:

Abdollah 202
07-29-2012, 14:36
قدیمی ترین عضو دربی

عضو شماره2:[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به نظر من این قدیمی نیست
چون فعلا دربی نمیاد و ما ندیدیمش
اما [Only Registered And Activated Users Can See Links]
روببین
18 همین نفر:ahaaaaaa::jeddiiiii::jeddiiiii:
الانم میاد دربی
داش حسن خودمونه
خوشم میاد آرسنالی ها خوب رکورد میزننroz:::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

alexdelpiero_10
07-29-2012, 14:38
به نظر من این قدیمی نیست
چون فعلا دربی نمیاد و ما ندیدیمش
اما [Only Registered And Activated Users Can See Links]
روببین
الانم میاد دربی
داش حسن خودمونه
خوشم میاد آرسنالی ها خوب رکورد میزننroz:::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

آره آرسنالیها کارشون رکورد زدنه رکورد 7 سال بدون جام هم مال خودشونهmas:-ki::

amir-97
07-29-2012, 14:47
من خودم زودتر اینو کشف کرده بودمdallliii
دیشب هم به رسول گفتمlol:-

Abdollah 202
07-29-2012, 14:55
آره آرسنالیها کارشون رکورد زدنه رکورد 7 سال بدون جام هم مال خودشونهmas:-ki::

ما ارسنالی ها هر چی باشیم مث یوونتوس نرفتیم دسته 2 :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

( توجه توجه این کل کل نیست شوخی من با رسوله پس جو گیر نشین :ohum: )

GOLL
07-29-2012, 14:55
7سال امساله رو هتريك ميكنيم همه جام ها رو ميگيريم با ونگر صحبت كردم جام ميگيريمki::ها چيه؟چند ساله ديگه هم همين منوال هست::bow

چقد زود ميگذره بابا مگه 2009 كي بود؟
كلا خيلي دوس دارم برگردم همون سالها مخصوصا اين چند روزه......

amir-97
07-29-2012, 15:05
صدای کودومشون رو بیشتر دوس داری ؟؟؟

Abdollah 202
07-29-2012, 15:34
توجه
توجه
تو قسمت تشخیص چهره میخوام یه تایپیک راه بندازم و چون اونجا هیچ مدیری نداره بنابراین تصمیم گرفتم اول اینجا مطرحش کنم

یه مسابقه که مثلا عکس رسول رو نصف میکنم و میگم این کیه ؟ و شما باید پاسخ صحیح بدین .
دقیقا مثل همون قسمت تشخیص چهره با این تفاوت که به جای عکس بازیکن عکس بچه های دربی رو ناقص میزاریم با بقیه جواب بدن

چطوره ؟

Alex Dlpiero_10
07-29-2012, 15:39
تو اول برو چراغت رو روشن کن بعد تایپکت رو بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mas:-

alexdelpiero_10
07-29-2012, 15:46
توجه
توجه
تو قسمت تشخیص چهره میخوام یه تایپیک راه بندازم و چون اونجا هیچ مدیری نداره بنابراین تصمیم گرفتم اول اینجا مطرحش کنم

یه مسابقه که مثلا عکس رسول رو نصف میکنم و میگم این کیه ؟ و شما باید پاسخ صحیح بدین .
دقیقا مثل همون قسمت تشخیص چهره با این تفاوت که به جای عکس بازیکن عکس بچه های دربی رو ناقص میزاریم با بقیه جواب بدن

چطوره ؟

اگه من رو نیاری وسط باشه قبول وگرنه این بلا رو سرت میارم
ki:::nishkhand:
فهمیدی؟heee::

Abdollah 202
07-29-2012, 16:05
خو چرا فقط تشکر میکنین؟
یعنی تایپیکو بزنم؟
کسی مخالفتی نداره؟

اقا من شب تایپیک رو میزنم پس :ahaaaaaa:

Alex Dlpiero_10
07-29-2012, 16:17
خو چرا فقط تشکر میکنین؟
یعنی تایپیکو بزنم؟
کسی مخالفتی نداره؟

اقا من شب تایپیک رو میزنم پس :ahaaaaaa:

باشه ولی اول عکس خودت رو نصف کن بزار تشخیص بدیم!!!!mas:-

amir-97
07-29-2012, 16:46
جواب دادنش کاری نداری کهlol:-
میریم از آلبوم بر و بچ سایت دربی میبینیم کیهdallliii:bia baghalam:

mortezarm
07-29-2012, 17:10
ما ارسنالی ها هر چی باشیم مث یوونتوس نرفتیم دسته 2 :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

:ohum: )lagh:::/danclagh::lagh::lagh::lagh::

توجه
توجه

چطوره ؟به شرطی که عکسا رو از البوم نزاری و بیشتر بچه ها همکاری کنن وگرنه عکسا که کمه

اگه من رو نیاری وسط باشه قبول وگرنه این بلا رو سرت میارم
ki:::nishkhand:
فهمیدی؟heee::
اتفاقا باید هفته ای 4 بار عکس رسولو بزاری نصفش کنی یکم لذت ببریم:nishkhand:

خو چرا فقط تشکر میکنین؟
یعنی تایپیکو بزنم؟
کسی مخالفتی نداره؟

اقا من شب تایپیک رو میزنم پس :ahaaaaaa:ki::ki::ki::

레자
07-29-2012, 17:32
بی سواد های بوووووووووووق

GODیعنی خدا وgodیعنی بت

اگه سردفترتون با حرف کوچیک بنویسین یعنی یک بوووووق بت پرست هستینmas:-mas:-

Alex Dlpiero_10
07-29-2012, 18:23

این امضات رو از مدیر فیفا نیوز دزیدی؟؟؟mas:-

البته نمی خوام دروغ بگم خودم هم اونجا مدیر عکس و پوسترمdallliii

alexdelpiero_10
07-29-2012, 18:36
بر و بچ مثل اینکه ریشه دربی رو پیدا کردمlol:-

amir-97
07-29-2012, 19:49
بر و بچ مثل اینکه ریشه دربی رو پیدا کردمlol:-

هه هه:khandeeeee bahal::hehee:
هیچی هم داخلش نیس کهlol:-binam

Abdollah 202
07-29-2012, 20:02
جواب دادنش کاری نداری کهlol:-
میریم از آلبوم بر و بچ سایت دربی میبینیم کیهdallliii:bia baghalam:

یک جور چهرشونو تغییر میدم که حتی خودشم خودشو نشناسه :khandeeeee bahal:

alexdelpiero_10
07-29-2012, 20:09
یک جور چهرشونو تغییر میدم که حتی خودشم خودشو نشناسه :khandeeeee bahal:

من مرده باشم که اون منطقه ای که خودم رفتم رو نشناسم از بس رفتم اونجاki::

کل راهش با موتور 10 دیقستheee::

هرجور تغییر بدی من اون منطقه رو میشناسم مگه اینکه اصلا هیچ عکسی نذاری بگی این کیهheee::ki::

레자
07-29-2012, 21:50
سلام به جون تو که میخوام سر به تنت نباشهheee::ازونجا ورنداشتمheee::

Abdollah 202
07-29-2012, 22:55
مسابقه برگزار شد و اولین چهره تیکه تیکه شد ki::

برین جواب بدین

the miz
07-29-2012, 23:20
درمورد مسابقه از دوستمون میخواستم بپرسم که

منبع عکس ها از البوم دربیه

یا از خودشون میگیره اگه راه اول باشه راحت میشه تقلب زد

راستی سلام خیر سرم تازه واردم :nishkhand:

Abdollah 202
07-29-2012, 23:27
درمورد مسابقه از دوستمون میخواستم بپرسم که

منبع عکس ها از البوم دربیه

یا از خودشون میگیره اگه راه اول باشه راحت میشه تقلب زد

راستی سلام خیر سرم تازه واردم :nishkhand:

سلام
به دربی خوش اومدیlove::

بعضی وقتا از آلبوم دربی میارم و بعضی وقتا هم از خودشون میگیرمheee::

اما اینو که الان گذاشتم از .....ki::

the miz
07-29-2012, 23:39
اره خوب اینجوری بهتره

من از فوتیران میام اینجا

یه نکته ای که اینجا برام جالبه اینه که من این همه مدت اونجا پول میدادم کاربر ویزه میشدم

ولی الان اینجا میبینم که تمام امکانات کاربر ویزه فوتیران تو دربی رایگانه

به خاطر همین از اینجا خوشم امده میخوام اینجا فعالیت کنم تمام تلاشمو میکنم love::

موفق باشید :nishkhand:

amir-97
07-29-2012, 23:48
اعصابم خیلی خورد شد امروز:chi migi::ehe:
آی دی منو هک کردن:narahat::ehe:

Forza Milan
07-29-2012, 23:52
اعصابم خیلی خورد شد امروز:chi migi::ehe:
آی دی منو هک کردن:narahat::ehe:
داداش ای دیتو هک نکردن

این مشکل امروز تو کل کشور بود البته تو بعضی از استان ها بیشتره

واسه من هم از این قاعده بی بهره نیست ایشالله تا فردا حل میشه

به دوست جدیدمون هم خوش امد میگیم ki:: فصل خوب رو تو دربی داشته باشی عزیز :flowerysmile:

Abdollah 202
07-29-2012, 23:53
من امروز موتورو برداشتم رفتم پیش دوستم
حالا دم در حیاط با موتور وایستادم و دوستم رفت خونشون که یکم اب بخوره و بیاد
خلاصه اینکه من وایساده بودم که یهو چشم افتاد به ماشین یگان که داره سمت من میاد منم با خودم ری-ه بودم و کوچه ها تنگ بود و من بودم و جناب پلیس ki::
خلاصه ماسین یگان با چهار تا کله گنده به ما رسید و منم موتورو به حالت آماده باش گذاشته بودم::bow که تا نگه داشت منم فرار کنم اما شانس اوردم که یگان همینجوری یه نگاهی بهم کرد واخم کرد و منم خودمو عادی نشون دادم که مثلا گواهینامه موتور دارم ( اما دلم داشت گوپ گوپ میکرد بد جور heey:: )
خلاصه این که یگان با فاصله ی یک متری ازم رد شد و منم با خوردم ری دم اما چیزی نگفت و رفت heey::

amir-97
07-30-2012, 00:01
داداش ای دیتو هک نکردن

:flowerysmile:

داداش دمت گرم
خیالم راحت شدheee::heey::

레자
07-30-2012, 00:11
چه مشکلی؟زمر؟باید رمزتونو عوض کنین پیشنهاد یاهو هست اجباری

درضمن دوست محترم شما روزه تشریق نداشتن؟

mortezarm
07-30-2012, 00:14
اره خوب اینجوری بهتره

من از فوتیران میام اینجا

یه نکته ای که اینجا برام جالبه اینه که من این همه مدت اونجا پول میدادم کاربر ویزه میشدم

ولی الان اینجا میبینم که تمام امکانات کاربر ویزه فوتیران تو دربی رایگانه

به خاطر همین از اینجا خوشم امده میخوام اینجا فعالیت کنم تمام تلاشمو میکنم love::

موفق باشید :nishkhand:

خوش اومدی

داداش ای دیتو هک نکردن

به دوست جدیدمون هم خوش امد میگیم ki:: فصل خوب رو تو دربی داشته باشی عزیز :flowerysmile:
یعنی رسما اعلام کردی بارسایی دیگه:gerye:
امیدوارم دوتا تیم کناریش موفق باشن اما وسطی یخ

من امروز موتورو برداشتم رفتم پیش دوستم
حالا دم در حیاط با موتور وایستادم و دوستم رفت خونشون که یکم اب بخوره و بیاد
خلاصه اینکه من وایساده بودم که یهو چشم افتاد به ماشین یگان که داره سمت من میاد منم با خودم ری-ه بودم و کوچه ها تنگ بود و من بودم و جناب پلیس ki::
خلاصه ماسین یگان با چهار تا کله گنده به ما رسید و منم موتورو به حالت آماده باش گذاشته بودم::bow که تا نگه داشت منم فرار کنم اما شانس اوردم که یگان همینجوری یه نگاهی بهم کرد واخم کرد و منم خودمو عادی نشون دادم که مثلا گواهینامه موتور دارم ( اما دلم داشت گوپ گوپ میکرد بد جور heey:: )
خلاصه این که یگان با فاصله ی یک متری ازم رد شد و منم با خوردم ری دم اما چیزی نگفت و رفت heey::

از نیروی محترم انتظامی گفتی منم امروز خاطره دارم هلو
همین قشر فرهیخته امروز ما رفته بودیم گشتی بزنیم که یه پیچو خلاف دور زدیم که یهو دیدیم به به ببین که اینجاس عمو پلیسا که قشنگ رفتیم به اغوش قانون و بعدم که مدارک کلا ندارمو کارتو مارت ماشینم که نبود
هیچی دیگه گفتم الفاتحه که دوستم با روشی فوق العاده خودشو به حال بد زدن زد من میگفتم ا تو کی چیزیت نبود یهو چت شد یارو پلیسه هم یه جریمه نوشت گفت زود ببرش دکی حالا من گیر داده بودم بابا تو که چیزیت نبودheee::بعد یهو جرقه ای تو ذهنم زده شد هر چند دیر اما زده شدheee::
نتیجه اخلاقی اینکه پلیس خوب هم پیدا میشه خدا خیرش بدهdallliii

Abdollah 202
07-30-2012, 00:16
چه مشکلی؟زمر؟باید رمزتونو عوض کنین پیشنهاد یاهو هست اجباری

درضمن دوست محترم شما روزه تشریق نداشتن؟

خو همه چیز رو که نمیشه اینجا گفت
راستش واسه یه علت دیگه ای رفت تو خونه اما نمیگم واسه چی heee::
واسه همین گفتم رفت آب بخوره که یادم نبود ماه رمضونه
حالا به چه چیزایی گیر میدی ها ki::

ikiusan
07-30-2012, 07:52
طرح افطار تا سحر؟ ای تو ذات طرح!!! تا خود سحر مشتری بود تو کافه!!!
من حذف المپیک اسپانیا (طلایه داران فوتبال آینده رو که قراره همه کاره تاریخ از این به بعد ابشن) رو به همه آتزوریها تبریک و به همه لاروخاییها تسلیت میگم!!!
پ.ن: مرتضی من میدونم ته باجنبه ای ، اینو یه بار دیگه بهم ثابت کن! عاشقتم!

alexdelpiero_10
07-30-2012, 09:50
دوستان کسی قالب ورزشی برای mybb سراغ نداره؟

R.BAGGIO.10
07-30-2012, 13:57
نه کسی سراغ نداره:hehee:
پ ن:مرتضی ممد جنبست:jeddiiiii: مرتضی تسلیت خوب تر زدند جوانان اسپانیا:nishkhand:

ale10forever
07-30-2012, 21:20
[Only Registered And Activated Users Can See Links] dallliii

alexdelpiero_10
07-30-2012, 21:28
[Only Registered And Activated Users Can See Links] dallliii

:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

مردم از خنده حمید اینو از کجا پیدا کردی؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

Zid@ne
07-30-2012, 21:28

من سراغ دارم رسول
به mybb هم تقریبا مسلطم
اگه کمک خواستی ما در خدمتیم dallliii

레자
07-30-2012, 22:24
پوشک مای بیبی میخوای؟

Zid@ne
07-30-2012, 22:30
پوشک مای بیبی میخوای؟

این فرق میکنه :nishkhand:

mybb یک سیستم انجمن ساز هست

که به وسیله اون میتونی مثل دربی یک انجمن بسازی :ohum:

mortezarm
07-31-2012, 00:46
طرح افطار تا سحر؟ ای تو ذات طرح!!! تا خود سحر مشتری بود تو کافه!!!
من حذف المپیک اسپانیا (طلایه داران فوتبال آینده رو که قراره همه کاره تاریخ از این به بعد ابشن) رو به همه آتزوریها تبریک و به همه لاروخاییها تسلیت میگم!!!
پ.ن: مرتضی من میدونم ته باجنبه ای ، اینو یه بار دیگه بهم ثابت کن! عاشقتم!

نه کسی سراغ نداره:hehee:
پ ن:مرتضی ممد جنبست:jeddiiiii: مرتضی تسلیت خوب تر زدند جوانان اسپانیا:nishkhand:
:sooot::sooot::sooot::sooot::sooot:
فقط یه نکته فوتبالی اینه که اسپانیا واقعا خوب بود و حقش تو این بازی برد بود اما تیمی نبود که حتی اگه این بازی رو میبرد طلا رو بیاره و نمیشه هم تو حذف اسپانیا بهونه ای اورد:gerye:چون خیلی خوب نبود
اما از غیرت و اتحادشون خیلی خوشم اومد
نکته دیگه اینکه اسپانیا تو این تورنمنت در بین 16 تیم برتر دنیا قرار داشت و خیلی تیما در این مسابقات حضور نداشتند:sooot:

레자
07-31-2012, 05:00
پسر جون فک کردی خودم نمیدونم ؟؟ مثل اینکه راستی راستی رفتی سرکار!!!heee::

این مدیر مدرسمون بود پارسالchomagh

icon
07-31-2012, 06:41
کسی گنبد کاووس نیاد امنیت نداره (مخصوصاً عزیزان از شهر دوست و همسایه گرگانchomagh)
دیشب ساعت 9 با دوچرخه رفتم مغازه داشتم خرید میکردم ییهو صدای چرخ اومد پشت سرم رو نگاه کردم دیدم یکی داره آسه آسه چرخم رو میبره! دزدی هم بلد نبود بهش گفتم کجا با این عجله بدبخت گرخیده بود به پت پت افتاده بود کلی بهش خندیدم
نتیجه اخلاقی : وسیله ی نقلیتون رو هر جا میبرید قلف کنید
نتیجه غیر اخلاقی : شانس داشته باشیدlol:-

ikiusan
07-31-2012, 07:32
:sooot::sooot::sooot::sooot::sooot:
فقط یه نکته فوتبالی اینه که اسپانیا واقعا خوب بود و حقش تو این بازی برد بود اما تیمی نبود که حتی اگه این بازی رو میبرد طلا رو بیاره و نمیشه هم تو حذف اسپانیا بهونه ای اورد:gerye:چون خیلی خوب نبود
اما از غیرت و اتحادشون خیلی خوشم اومد
نکته دیگه اینکه اسپانیا تو این تورنمنت در بین 16 تیم برتر دنیا قرار داشت و خیلی تیما در این مسابقات حضور نداشتند:sooot:
عاشقتم اساسی!
بچه ها هیچ وقت توی کافه کار نکنید! عاقبت نداره...

sina acm
07-31-2012, 22:08
اقا الان من یه امار جالب از سایت ها نگاه میکردم

پراکندگی دربی از همه بیشتره

الان یکی میتونه به من به کدوم شهر ایران بیشترین کاربرا رو دارن

من اماری نمیگم ولی فکر کنم تهران با اهواز

هرکی دقیقشو میدونه بگه :ohum:

nobody11
07-31-2012, 22:19
اقا الان من یه امار جالب از سایت ها نگاه میکردم

پراکندگی دربی از همه بیشتره

الان یکی میتونه به من به کدوم شهر ایران بیشترین کاربرا رو دارن

من اماری نمیگم ولی فکر کنم تهران با اهواز

هرکی دقیقشو میدونه بگه :ohum:

شيراز..
ميي نه نيگا كن..
shiraz-sport ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
002 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Prince.L.M ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
pouria milan & real ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

amir-97
07-31-2012, 22:28
داش علیرضا crisronaldo79 هم از شیرازه
اگه از چهار جهت اصلی حساب کنیم
فک کنم بچه های جنوب زیاد باشن
پ.ن:البته بچه های شمال هم کم نیستن

mortezarm
07-31-2012, 23:58
قطعا تهران بیشترین کاربرو داره
اما تو بخش کاربر فعال به ترتیب به نظر من اینه
اهواز،تهران،شیراز

raptor
08-01-2012, 00:05
tars:::tars::tars:يكي يكم به من روحيه بده......نتايج نفرات اولو دادن....:narahat::narahat:om::om:::gerye:tars: :tars::tars::

mortezarm
08-01-2012, 00:07
tars:::tars::tars:يكي يكم به من روحيه بده......نتايج نفرات اولو دادن....:narahat::narahat:om::om:::gerye:tars: :tars::tars::
نترس تو رتبت 6 شده تا 5 تو اخبار سنجش اعلام شده
خیالت تخت منکه مطمئنم
حالا برو توپ بخوابki::

R.BAGGIO.10
08-01-2012, 00:13
خب الان که دوتا مدیر یوونتوسی داریم و طبق قانون فوق العاده زیبای پارتی بازی(حمید صدات تو آرشیوهki::) کاربرای اصفهان بیشترند.ki::

raptor
08-01-2012, 00:13
نترس تو رتبت 6 شده تا 5 تو اخبار سنجش اعلام شده
خیالت تخت منکه مطمئنم
حالا برو توپ بخوابki::
خيلي ممنون!!!!!!!!واقعا خيلي كمك كرد!!!!eterza::-om::
واقعا به نظرت من الان ميتونم بخوابم!!!:gerye::ajibeee::chi migi::narahat:

mortezarm
08-01-2012, 00:18
خب نخواب
فقط خوشحال باش که عجب رتبه توپی اوردی
من یادمه کنکور کارشناسی قرار بود فردا نتایجش بیاد من گفتم عمرا خوابم ببره اما در کمال تعجب از همیشه زودتر خوابم برد و خب نتیجه هم از فکری که خودم میکردم خیلی بهتر شد
حالا امیدوارم همین شرایط برای تو هم اتفاق بیفته

Abdollah 202
08-01-2012, 00:49
اون دوستانی که شماره من رو دارن باید بهشون بگم که یک چند روزی گوشیمو خاموش میکنم چون فردا نتیجه اولیه کنکور میاد و منم باید قایم کنم خودمو .

و خواهشا کسی درباره نتیجه کنکورم ازم سوال نکنه چون افتضاح بود ....

الانم کاملا جدی گفتم
گوشیمم از همین الان خاموش کردم
کاش یه راه فرار داشتم...

هنوز نیجه نیومده هر کی منو میبینه میگه کنکورت چطور بود!
حالم بهم میخوره از کنکور

sina acm
08-01-2012, 00:52
اقا اگه گفتن نفر اول کنکور تجربی سینا سماک جلالی

تعجب نکنید

من الان آمادم ki::

اگه دیدید کلا تو لیست نیستم ... بگرد صفحه حوادث اسمم رو میبینید dallliii

AlexDelpiero
08-01-2012, 01:14

الا بذکرالله تطمئن القلوب ... love::

Abdollah 202
08-01-2012, 13:40
این سایت سنجش هم رفته رو اعصاب
میخواد یه نتیجه به ما بده نمیتونه از بس شلوغه
خاک بر سرشون با این سایتشونeterza::-

من که وقتی اسممو تو نفرات برتر کنکور ندیدم شوکه شدم :hehehe::khandeeeee bahal:

ikiusan
08-01-2012, 13:53
این سایت سنجش هم رفته رو اعصاب
میخواد یه نتیجه به ما بده نمیتونه از بس شلوغه
خاک بر سرشون با این سایتشونeterza::-

من که وقتی اسممو تو نفرات برتر کنکور ندیدم شوکه شدم :hehehe::khandeeeee bahal:
حالا کنکورت چطور بود جوون؟lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh ::

Abdollah 202
08-01-2012, 14:00
حالا کنکورت چطور بود جوون؟lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh ::

از مرتضی بپرس بهت میگه:nishkhand:
شب قبل کنکور برام جلسه مشاوره گذاشت تو یاهو و گفت که چیکار کنم ... :hehehe:

حالا بریم سر اصل مطلب

کنکور؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

چی هست ؟ خوردنیه ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

نه بابا افتضاح افتضاح بود:ohum: :hehehe::hehehe::hehehe:

Abdollah 202
08-01-2012, 14:37
چرا واسه قسمت مسابقه کسی همکاری نمیکنه ؟

دوستان هر کدومتون از ورژن جدیدتون یک عکس برام بفرستین
خواهش:nishkhand:

레자
08-01-2012, 14:59
:hehee::hehee::hehee:mas:-mas:-mas:-[Only Registered And Activated Users Can See Links]

sina acm
08-01-2012, 16:42
کدوم رو بخرم کمکم کنید از بین این دو تا گوشی

تورو خدا

DanielBahrami
08-01-2012, 16:49
کدوم رو بخرم کمکم کنید از بین این دو تا گوشی

تورو خدا

برو گلکسی رو بگیر . یکی از دوستام داره خیلی ازش راضیه .

Abdollah 202
08-01-2012, 16:54
رضا امضات خیلی کوچیکه binam امضا از این بزرگ تر نبود ؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal:

icon
08-01-2012, 17:00
گلکسی بخر بهتره . من اینطوری فکر میکنم

alexdelpiero_10
08-01-2012, 17:10
رضا امضات خیلی کوچیکه binam امضا از این بزرگ تر نبود ؟؟؟؟؟؟؟ :khandeeeee bahal:

بود ولی طفلک دلش واسه ما سوخته:khandeeeee bahal:

گفت بچه ها اذیت میشن نذارمheee::

king123
08-01-2012, 17:15
سلام بچه ها چطورین ؟
با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::

GOLL
08-01-2012, 17:22
دوتاش خوبه اما سامسونگ گلكسي بولوتوثش با همه گوشي نميگيره!(ورژنش فرق داره درسته بالاتره اما به درد خودشون ميخوره!)كلا مثه htc يه تو اين زمينه
اما xperia خيلي عاليه سريه sاش هم كيفيتش فوق العاده اس من خودم از سوني واقعا راضيم مشتري هميشگي شونم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
s اش از يو و پي بهتره
سيستم عامله دوتاش 2.3 ،سي پي يو دوهسته اي و 8مگاپيكسل

چرا سنجش اينجوريه باز نميشه !!!

ويرايش:

با رمضون چیکار کردین ؟
من که طرح ضیافت دانشگاه ثبت نام کردم نمیدونم روزا چطور میگذره صبحا کلاس داریم بعد از ظهر هم مسابقات و افطاری ki::منم ميخواستم ترم تابستوني بگيرم نشد طرح ضيافت هم نشد !
نمره هام هم اصلا باور نكردني شده كلا سابقه نداشته اينجوري باشم و شايد از دانشگاه انصراف دادم با اين استادهاي بي مغز ي كه نمره ي خودمونو نميدن خوششون مياد الاف بشيم

amir-97
08-01-2012, 20:20
داش سینا اکسپریا بهتره
من xperia ray دارم خیلی توپه
دوربینش 8 hd هست
اندروید 2.3
البته سامسونگ شارژش دیرتر تموم میشه

amir-97
08-01-2012, 20:28
بزارین یه چیزی بگم بخندین
یه دختر همسایه داریم تازه لپ تاپ گرفته
برای لپ تاپش cool pad گرفته بود
به ما زنگ زدگفت cool pad کار نمیکنه
من آوردم خونه امتحان کردم دیدم کار میکنه
دوباره زنگ زد گفت کار نمیکنه
من گفتم شاید usb لپ تاپش خرابه
لپ تاپش آورد من زدم دیدم کار میکنه
نگو فیلسوف وقتی لپ تاپ خاموش بوده وصل میکرده:ey babaaa:om::lagh:::khandeeeee bahal:mas:-shikam::-

mortezarm
08-02-2012, 00:06
از مرتضی بپرس بهت میگه:nishkhand:
شب قبل کنکور برام جلسه مشاوره گذاشت تو یاهو و گفت که چیکار کنم ... :hehehe:

حالا بریم سر اصل مطلب

چی هست ؟ خوردنیه ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

نه بابا افتضاح افتضاح بود:ohum: :hehehe::hehehe::hehehe:
رو رو برم
یعنی جدا تو میخواستی عالی بشی؟؟؟؟؟؟؟
مردک کلا تجربی با عمومیاش انگار چندتا درس داره که تو عربی و زبان و زیست و شیمی و ریاضی نزدی!!!!
کلا فقط دینی زدی میخواد با دینی تنها و کمی ادبیات و زیست رتبه تک رقمی بیاری:ey babaaa:
معلوم نی یه سال پشت کنکور چکار میکرده!!!!!

بزارین یه چیزی بگم بخندید
نگو فیلسوف وقتی لپ تاپ خاموش بوده وصل میکرده:ey babaaa:om::lagh:::khandeeeee bahal:mas:-shikam::-
یعنی دختری چیزی تو محل نبود از اون کمک بگیره یا تو خیلی .....
اینهمه حس مسولیت تو ستودنیه
افرین جووووووووووووون

Abdollah 202
08-02-2012, 00:25
رو رو برم
یعنی جدا تو میخواستی عالی بشی؟؟؟؟؟؟؟
مردک کلا تجربی با عمومیاش انگار چندتا درس داره که تو عربی و زبان و زیست و شیمی و ریاضی نزدی!!!!
کلا فقط دینی زدی میخواد با دینی تنها و کمی ادبیات و زیست رتبه تک رقمی بیاری:ey babaaa:
معلوم نی یه سال پشت کنکور چکار میکرده!!!!!

راز داری رو عشقه:-ang
مردک تو همینجوری میخوای دراینده روانشناسی کنی و راز بیمارات رو به کسی نگی ki::( البته من که بیمار نیستم:afarin: )
در ضمن من که نمیخواستم تک رقمی بشم
دینی زدم
ادبیات زدم
یکم زیست
خیلی کم فیزیم
خیلی کم شیمی
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::h ehehe:

پشت کنکور رو هم که وللش...ki::

بزارین یه چیزی بگم بخندین
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

به پای هم پیر شین:hehehe::hehehe:

mortezarm
08-02-2012, 00:35
راز داری رو عشقه:-ang
مردک تو همینجوری میخوای دراینده روانشناسی کنی و راز بیمارات رو به کسی نگی ki::( البته من که بیمار نیستم:afarin: )
در ضمن من که نمیخواستم تک رقمی بشم
دینی زدم
ادبیات زدم
یکم زیست
خیلی کم فیزیم
خیلی کم شیمی
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::h ehehe:

پشت کنکور رو هم که وللش...ki::

:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

اینا راز بود
تا جایی که من یادمه اینو تو هر پروف و هر جایی که اثری از تو بود اینا دیده میشد
حتی خبر رسید سازمان سنجشم میخواد تو پاسخنامه و برگه سوالات برای رفاه تو عربی و ریاضیو........حذف کنه تا خیالت راحت باشهki::
تهش میگه راز
تازه من از اون دسته کساییم که با اطلاعات بیمار قصد دارم تیغشون بزنمki::
شوخی کردما هرگز من تهه رازداریم میگی نه از ممد بپرس من 15 و 16 لایه درونی دارم:nishkhand:بخاطر همین عمیق بودنمه یکم شکمم اومده بیرون

nobody11
08-02-2012, 06:53
من و خودم تنهايي تو سايت

06:44:11 1391/05/12

و....

Mozilla Firefox در المپيك

ikiusan
08-02-2012, 07:33
اینا راز بود
تا جایی که من یادمه اینو تو هر پروف و هر جایی که اثری از تو بود اینا دیده میشد
حتی خبر رسید سازمان سنجشم میخواد تو پاسخنامه و برگه سوالات برای رفاه تو عربی و ریاضیو........حذف کنه تا خیالت راحت باشهki::
تهش میگه راز
تازه من از اون دسته کساییم که با اطلاعات بیمار قصد دارم تیغشون بزنمki::
شوخی کردما هرگز من تهه رازداریم میگی نه از ممد بپرس من 15 و 16 لایه درونی دارم:nishkhand:بخاطر همین عمیق بودنمه یکم شکمم اومده بیرون
راست میگه خیلی لایه داره عینهونه پیاز:hehehe:
اصولا من و مرتضی که کلینیکمونو با هم زدیم به همه آشنا میگیم نیان! چون تضمین نمیدیم مورد اخاذی قرار نگیرین!:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehe he::hehehe:
ولی راس میگه رازداره ، یعنی من و اون میشستیم با هم تو تراس شبا درددل میکردیم یک حالی میداد ، یه کاری هم اونجا میکردیم ما بین بحثمون که در مجامع عمومی نمیشه گفت (غیر اخلاقی نیست ، غیر عرفیه)

레자
08-03-2012, 03:19

레자
08-03-2012, 23:06
سلام

مشکل کد شدن ورزش:تو ویندوز مدیاسنتر شبکه ورزش کد میشه درحالی که تیونر من ماهواره نیست تیونر معمولی دیجیتاله این درحالیه که در همین تیونر در نرم افزار blaze videoشبکه ورزش راحت نشون داده میشه

چیکار باید بکنم؟راه حلی داره؟

raptor
08-04-2012, 14:31
خوب يكي يه چيزي بگه....يكم دلمون وا شه.....
كمپم كمپايه قديم.......entezar::

alexdelpiero_10
08-04-2012, 14:40
خوب يكي يه چيزي بگه....يكم دلمون وا شه.....
كمپم كمپايه قديم.......entezar::

ملت روزه تايپي هم گرفتن heee::

نميدونم چرا اين عبدل فعاليت نميكنهheee::

عبدل كجايي بيا دوتا سفرنامه اي چيزي بزار تو كمپ ديگه مگه تازگي ها سفر نرفتي؟heee::

بيا عزيزم بيا چندتا عكس از اونجا بزار برامون تعريف كن كه اين رو اينجوري گرفتم اين يكي رو...heee::

Great Milan
08-04-2012, 14:48
نانوایی ها بعد از هدفمند شدن:
سلام. به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛
جهت اطلاع از قیمت نان عدد 1،
ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد 2،
طرحهای تشویقی رنگی عدد 3 و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد 4 را فشار دهید....!!!

raptor
08-04-2012, 14:56
حداقل خودم چند تا كليپ بزارم:
-هواپيماي كاغذي:
-آقايون:
-دستاي هنرمند:

Abdollah 202
08-04-2012, 17:56
ملت روزه تايپي هم گرفتن heee::

نميدونم چرا اين عبدل فعاليت نميكنهheee::

عبدل كجايي بيا دوتا سفرنامه اي چيزي بزار تو كمپ ديگه مگه تازگي ها سفر نرفتي؟heee::

بيا عزيزم بيا چندتا عكس از اونجا بزار برامون تعريف كن كه اين رو اينجوري گرفتم اين يكي رو...heee::

مرض :hehehe:
حالا به موقش براتون سفر نامه هم میزارمki::

فعلا چن تا کلیپ میدم از تو اپارات ببینین .

این رقص محلیمونه :nishkhand:

اینم همینطور

اینم یه کلیپ قدیمی از بزن بزن بازیکنان ارسنال و چلسی

اینم یه کلیپ دیگه که جای تامل داره ( ببین شیخه چی میگه :hehehe: )

Great Milan
08-04-2012, 18:07
کسی مستند از تهران تا قاهره رو دیده ؟

amir-97
08-04-2012, 18:30
پسر بچه جوگیر

عاقبت کرم ریزی

سگها هم توهم میزنن

alexdelpiero_10
08-04-2012, 18:40

چجورياست؟ يكم توضيح بده ببنم در مورد چيه؟:soal:

레자
08-04-2012, 18:43
نه اون مستند دیگه چیه؟

sina acm
08-04-2012, 22:46

همون که منو تو نشون داد

فرح داشت درمورد مرگ شاه حرف میزد :nishkhand:

اره دیدم

ashly
08-05-2012, 01:55
دوستان امشب شبکه سه یه گزارش پخش کرد از فوتبال المپیک که عادل گزارشگر بود گزارش هم در مورد بازی مراکش و اسپانیا بود و از مردم و بازیکنا سوال میکرد هرکس این بخش رو ضبط کرده آپ کنه تا ما هم بتونیم استفاده کنیم خدا خیرتون بده
ممنون

Great Milan
08-05-2012, 10:30
چجورياست؟ يكم توضيح بده ببنم در مورد چيه؟:soal:
یه مستنده که فره داره در مورد شاه توضیح میده واقعا مستندیه که روشنت میکنه و یک سری واقعیتایی که تا حالا از شاه ندیدیم و نشنیدیم رو میگه باید ببینید

레자
08-05-2012, 10:42
دانلود مستند از تهران تا قاهره با لینک مستقیم
[CENTER]:nishkhand::nishkhand::nishkhand:

ژانر : مستند

فرمت : MP4

کیفیت : عالی HDTV

حجم : ۵۵۰ مگابایت

توضیح مستند : مستند” از تهران تا قاهره ” که پایان هفته گذشته از تلویزیون “من و تو” پخش شد…روایتی است از ماه های پایانی حکومت پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران که از زبان فرح پهلوی بیان می شود

دانلود از سرور آپلودباز ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

دانلود از سرور رودفایل ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

دانلود از سرور هیپ فایل ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Great Milan
08-05-2012, 10:50
مرسی رضا .فکر کنم این هفته از بختیار میخواد مستند نشون بده

레자
08-05-2012, 10:58
واقعا مستند قشنگی به نظر میاد

Great Milan
08-05-2012, 11:02
واقعا مستند قشنگی به نظر میاد

مگه ندیدیش اینو که میگی به نظر قشنگ میاد ؟
نصف عمرت بر فناست که اگه ندیدی

raptor
08-05-2012, 15:24
هم اكنون به ياري سبزتان نيازمنديم
دوستان با توجه به اين كه ميخوام انتخاب رشته كنم و اطلاع چنداني در مورد رشته ها و نوع دانشگاها ندرم ميخواستم با اجازتون،از تجربيات و اطلاعات شما استفاده كنم.:khahesh::khahesh:....پس خواهشا اگه نظر،پيشنهاد يا هر نوع اطلاعاتي(مثلا بازار كار،آينده تحصيلي در ايران،سختي و اسوني،اعتبار مدرك....)در اين مورد دارين بهم بگين.با تشكر قبلي!:ohum::chakerim:
چند تا سوالم هستن كه خيلي در موردشون سوال دارم‌:

1-رشته مهندسي معماري؟love::
2-رشته فيزيك؟love::
3-شبانه؟:soal:
4-پيام نور؟:hehee:
5-غيرانتفاعي؟:soal:
6-كارداني؟dallliii
7-امتحان كارداني به كارشناسي؟entezar::
8-رشته مهندسي عمران؟:fek konam:
9-رشته مكاترونيك؟:soal::fek konam:
10-رشته مكانيك؟:soal:
:chakerim::chakerim:

AlexDelpiero
08-05-2012, 15:29
دوستان با توجه به اين كه ميخوام انتخاب رشته كنم و اطلاع چنداني در مورد رشته ها و نوع دانشگاها ندرم ميخواستم با اجازتون،از تجربيات و اطلاعات شما استفاده كنم.:khahesh::khahesh:....پس خواهشا اگه نظر،پيشنهاد يا هر نوع اطلاعاتي(مثلا بازار كار،آينده تحصيلي در ايران،سختي و اسوني،اعتبار مدرك....)در اين مورد دارين بهم بگين.با تشكر قبلي!:ohum::chakerim:

6-كارداني؟dallliii
رتبه ، منطقه ، و محل سکونت ! اینا رو بگو .... :nishkhand:

the miz
08-05-2012, 15:33
مگه ندیدیش اینو که میگی به نظر قشنگ میاد ؟
نصف عمرت بر فناست که اگه ندیدی

منم دیدم تو مصاحبش گفته که شاه هنگام خروج از ایران 69 میلیارد دارائی داشته که با خودش برده ولی بعد از مرگش یه وکیل سرشون رو کلاه میزاره همه رو بالا میکشه om::

69 ملیارد اون زمان یعنی چیزی حدود ..... om::

Great Milan
08-05-2012, 15:41

6-كارداني؟dallliii

اول بگو رشتت تو دبیرستان چی بوده_رتبت چند شده_منطقه چندی_سهمیه داری یانه؟_به چه رشته ای علاقه داری
چقدر زیاد شد!!!!!!!!:mage mishe:

Great Milan
08-05-2012, 15:44
منم دیدم تو مصاحبش گفته که شاه هنگام خروج از ایران 69 میلیارد دارائی داشته که با خودش برده ولی بعد از مرگش یه وکیل سرشون رو کلاه میزاره همه رو بالا میکشه om::

69 ملیارد اون زمان یعنی چیزی حدود ..... Om::

نه این قدرا هم نبوده این جور که فره میگفت بعد از مرگ شاه که داراییش بین همشون تقسیم شده نفری 50000دلار رسیده که به قول شما یه وکیلم داشتن که از هر نفر بیشترشو بالا کشیده

mortezarm
08-05-2012, 16:13

6-كارداني؟dallliii
1-رشته مهندسي معماري؟love::بازده خوب تو ایران
3-شبانه؟:soal:فقط هزینه داره وگرنه کلاساش با دانشجویای روزانس و مدرکم عینا مشابه دانشجوهای روزانه میخوره
4-پيام نور؟:hehee:فقط حاوی مدرکه و فک نکنم هیچ علمی اضافه کنه
5-غيرانتفاعي؟:soal:فقط حاوی هزینس و.....اما بهتر از پیام نور اما با هزینه ای بالاتر
6-كارداني؟dallliiientezar::entezar::entezar: :entezar::
7-امتحان كارداني به كارشناسي؟entezar::قبولی توش تسبتا راحته
8-رشته مهندسي عمران؟:fek konam:الان بازار کارش یکم خراب شده اما هنوزم بدک نیس
9-رشته مكاترونيك؟:soal::fek konam:والا نمیدونم
10-رشته مكانيك؟:soal:اینم رشته خوبیه
در پایان خدمتت عرض کنم انگیزه و علاقه خیلی مهمه و اگه قصدت ادامه تحصیل و یا کار داشتن مربوط به رشتس
حتما حتما با علاقه انتخاب کن
در ضمن اطلاعات کاملتر بده :nishkhand:

amir-97
08-05-2012, 19:28
ایول
دم سوریان گرم
فک کنم از خوشجالی 3 متر پریدم:hehee:

icon
08-05-2012, 22:10
امروز رفتم گیم سنتر میگم سیمز 3 دارین؟
میگه نه فروش بازیش ممنوعه
من :mage mishe: مغازه داره به حرفی که زده :fek konam: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (دیجیتال چند بار با صدای آروم گفته میشه) mas:-
کمپانی بزرگ EA games think:: راستی این بازی تو شهر های شما هم همینجوری ممنوعه یا نه فقط گنبد ممنوعه؟

nima_76
08-05-2012, 22:13
بچه ها یه چیز جالب انگار گوگل هم شیلتر شده

ashly
08-05-2012, 22:21
گوگل درسته برای من که $$$$$ نیست

البته چند مدت پیش هم $$$$$ شد ولی سریع درستش کردن

amir-97
08-05-2012, 22:46
دارم میمیرم از خوشحالی:jeddiiiii:lay_;;:/danc
دمت گرم سوریان
دمت گرم

icon
08-05-2012, 22:58
من بازیو ندیدم سوریان برد؟
راستی بازیو امشب باز پخش میکنن؟

raptor
08-05-2012, 22:59
راستش خيلي از اينايي كه گفتين من سر در نياوردم!!!!!يه سري اطلاعات كه تو كارنامه نوشته رو ميگم:
رشته دبيرستان:رياضي-فيزيك
منطقه:اينجا(تو كارنامه9نوشته منطقه يك!!
ناحيه بومي:2
قطب بومي:3
استان بومي:آ.ش
وضعيت:
-روزانه و شبانه:مجاز
-نيمه حضوري و مجازي و بين الملل:مجاز
-پيام نور:مجاز
-غير انتفاعي:مجاز
-ويژه فرهنگيان:غير مجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق):مجاز
رتبه(روم سياه!):
رتبه در زير گروه يك: 21741 نمره:6303
رتبه در زير گروه دو:22182 نمره:6256
رتبه در زير گروه سه:22655 نمره:6197

:gerye:ashem:-ashem:-

icon
08-05-2012, 23:13
اینایی که گفته مجاز که یعنی میتونی توشون ثبت نام کنی البته باید از بچه ها بازم بپرسی اونایی که تجربه دارن بیشتر از من میدونن
ببین رتبه هات تو زیر گروه ها از آخرین رتبه مجاز اگه رتبت کمتر باشه یعنی عدد رتبت از عدد حداکثر مجاز کمتر باشه تو اون زیر گروه قبول شدی
تو که تقریباً واسه همش مجازی یکی از فامیلامون واسش نصف بیشترشون غیر مجاز بود تو رو سیاه چیستی؟
ولی دمت گرم ریاضی فیزیکی راستی سال سوم دبیرستان ریاضی فیزیک چقدر سخته چون منم امسال میرم سوم ریاضی از الآن درجه سختیش واسم معلوم بشه:hehee:
واسه امضاتم دمت گرم barney estinson

raptor
08-05-2012, 23:31
اینایی که گفته مجاز که یعنی میتونی توشون ثبت نام کنی البته باید از بچه ها بازم بپرسی اونایی که تجربه دارن بیشتر از من میدونن
ببین رتبه هات تو زیر گروه ها از آخرین رتبه مجاز اگه رتبت کمتر باشه یعنی عدد رتبت از عدد حداکثر مجاز کمتر باشه تو اون زیر گروه قبول شدی
تو که تقریباً واسه همش مجازی یکی از فامیلامون واسش نصف بیشترشون غیر مجاز بود تو رو سیاه چیستی؟
ولی دمت گرم ریاضی فیزیکی راستی سال سوم دبیرستان ریاضی فیزیک چقدر سخته چون منم امسال میرم سوم ریاضی از الآن درجه سختیش واسم معلوم بشه:hehee:
واسه امضاتم دمت گرم barney estinson

چنين چيزي كه تو كارنامه ننوشته بود!!!
فقط اين هست:
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ):49428

در ضمن سال سوم دبيرستان رشته رياضي فيزيك سخت نيست!!!!!!!چون در برابر سال چهارم،در واقع خيليم آسونه!!!!!!:ey babaaa:tars::
فقط 2تا نكته درباره سوم رياضي:1-كل حسابان،كل جبر،مدارهايه الكتريكي فيزيك،استكيومتري شيمي،رو تا جايي كه ميتوني بخون!!!:ohum:
2-از امتحانات نهايي رو كاملا جدي بگير...باور كن اولش خيلي آسون به نظر ميرسن،اما در واقع خيلي سختن!!!binam
دم تو هم گرم....چون بلاخره يكي تو اين سايت پيدا شد كه how i met your mother نگاه كنه و نيل پاتريك هريس(بارني) رو بشناسه!:ahaaaaaa::jeddiiiii:

레자
08-06-2012, 00:55
سلام الان خلاصه نشون دادن ولی شاید بتونم فردا صبح تو بخش کلیپ های المپیک بازیشو به همراه اهدای جام برای دانلود بزارم

레자
08-06-2012, 06:15
که زجمتشو اقا محمد کشید

خب بریم سراغ این عکس

ikiusan
08-06-2012, 06:54
امروز رفتم گیم سنتر میگم سیمز 3 دارین؟
میگه نه فروش بازیش ممنوعه
من :mage mishe: مغازه داره به حرفی که زده :fek konam: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (دیجیتال چند بار با صدای آروم گفته میشه) mas:-
کمپانی بزرگ ea games think:: راستی این بازی تو شهر های شما هم همینجوری ممنوعه یا نه فقط گنبد ممنوعه؟
تهران هنوز آزاده! میخوای بگم ممنوعش کنن دلت خنک شه؟

42d3e78f26a4b20d412==