به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
WelCome To Derby
خب پس بارسلونای دهه ی الان هم بهترین تیمه ! پس دیگه حرف های انسان های اولیه رو نزنید مثه تبانی و یوفا و ....
تیمی باید حرف از جوانمردی بزنه که خودش رعایت میکنه ! انیستا تو بازی با اسپانیول هنگام تعویض مورد تشویق هواداران اسپانیول قرار گرفت اونم تو بازی داربی که خیلی حیثیتی واسه مردم یک شهر ! ما به اینا میگیم محبوبیت !
حالا نمیدونم کدوم بازیکن رئال هست که موقع تعویض هوش نکنند ! ؟ به جز کاسیاس همه ی بازیکنانتون اهل دعوا و خشونت اند که اینا دیگه ثابت شده ! پس ادعای جوانمردی نکنید
مورینیو هم که الان واسه شما سقف ارزوهاست !!!!!! یه زمانی مترجم ما بوده و واسه ما به اندازه یه دونه لوبیا هم ارزش نداره !!!!
اگر هم از نظر فنی برتر از گواردولا بود در 5 تا الکلاسیکو نشون میداد !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
نمیشود فوتبال را بدون تعصب دوست داشت اما دیوانه هنرهای مسی نبود. مسی، نماد فوتبال امروز دنیاست؛ آنقدر که بچهها لباسهایش را ميپوشند و پیرها به شوقش عاشقانه به تماشا مينشینند. اما سخت است آرژانتینی باشی و جادوگريهاي مسی را فقط در بارسا ببینی.
مسی بارسا اعجوبه و مسی آرژانتین در انتظار اعجاز است. انگار با نگاهی واقعبینانه مسی را باید اسپانیایی دید، چیزی که تصورش هم برای هواداران آلبیسلسته سخت است. مسی در کودکی به شهر بارسلون میآید و در لاماسیا فوتبال را فرا میگیرد. همان جایی که برای تیم باید هم پاس داد و هم جان. همانجايي كه تیم بالاتر از شخص است. حتی اگر مسی باشی فقط درون تیم فرم میگیری.مسی با محوريت اين افكار رشد میکند تا جایی که حتي سوپرگلهایش هم زیاد شخصی نیستند. بازی کنار ژاوی، بوسکتس و اینیستا که با وجود مهندس بودن پاس را فقط در خدمت تیم عرضه میکنند مسی را هر روز از فوتبال فانتزی اما بينظم آرژانتین دور میکند. يك مقايسه كوچك ميان همبازيهاي مسي در آرژانتين و بارسا گوياي خيلي از چيزهاست. ژاوی و اینیستا سالهاست همانقدر که در زمین سخاوتمندند در بیرون از زمین هم مسی را شایسته توپ طلا میدانند اما در نقطه مقابل، كارلوس تبس ميگويد: «من چیزی از مسی کم ندارم!»آرژانتین و مسی دو روی متفاوت یک سکهاند. عدم همدلی و بازیکنانی که فقط خود را میبینند اول آرژانتین و بعد مسی را به نابودی ملی کشانده است. رونالدو و مسی ستارههای امروز فوتبال دنیا هرگز در تیمملی ستاره نبودند تا به این باور برسیم که دیگر ستارهها به تنهایی نمیتوانند تیمها را قهرمان کنند.بزرگترین هنر مربیان بزرگ امروز فوتبال دنیا فرم دادن به ستارههاست. چیزی که باتیستا تا امروز نداشته است. برای دیدن مسی آرژانتینی باید منتظر گواردیولای آرژانتینی بود تا مسی و روی نامنظم فوتبالش را نشانه رود. در آرژانتین مارادونا همه برای رساندن توپ به او تلاش میکردند ولی مسی امروز در یکسوم میانی میدان تنهاست. بانگا، ماسکرانو و کامبیاسو بیشتر از مهندس بودن مخرباند و کناریهای سرعتی مثل توز و لاوزی فقط میتوانند در خدمت خودشان باشند تا در خدمت تیم.این بینظمی در مقابل نظم فکری مسی در بارسا مخلوطی از فوتبال بیهدف را ارائه کرده که نه هواداران مسی و نه هواداران فوتبال آرژانتین را راضی نميکند. هر چند دیدن مسی در اوج بینظمی هم دیدن فوتبال است ولی با این آرژانتین فقط میتوان منتظر تماشای لحظاتی گذرا از مسی و آرژانتین رویایی بود. آن هم انتظاری طولانی.
منبع : گل
رئالی های محترم اینو بخونید تا بفهمید چرا مسی کارایی خودشو تو تیم ملی نداره !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط David Sina : 07-07-2011 در ساعت 18:39
میدونی مورینیو درجواب آدمایی مثل تو چه جمله ای داره؟
سکوت. سکوت . سکوت.
چرا؟ چون آدمایی که مثل کبک سرشون را درون برف کردند هیچ چیزی از دنیای اطراف خود رانمی بینند.
منم مثل اینکه هرچی بهت بگم جنابعالی حالیت نمیشه چون داغی و همون حرف خودتو داری. اگه هم بخوامحرف دلمو بزنم میدونم که مدیران سایت پاک میکنند.پس بهتره به همون شیوه ی مورینیو عمل کنم و هیچی نگم.درآخر هم با یه شعر تمام میکنم.
باد درسقف بهار تو شکست امید در پرتو دید تو شکفت
باتو فعل اراده را صرف کردم باتو روی پیروزی را لمس کردم
کوه بودن را توبه من آموختی طلوع کردن را تو به من آموختی
شب به امید تو نشان کردم و رفت اشک سرد دیده نظر کردم و رفت
مورینیو باخت گرچه تلخ است اما با تو این تلخی شیرین می شود.
اگرباختیم غرورانه بود و اگر بردیم رویایی بوداما تو بدان , تو بدان خدا با ماست همون خدایی سبحان است. پیروزی من و تو نزدیک تراز چشم من است اگرچه در رکاب تیمت بودن هنراست.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)